Αλεξίου: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια»

ΑΕΚ: Το enwsi.gr στον αγιασμό των τμημάτων της Ερασιτεχνικής (ΦΩΤΟ)

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου έστειλε το δικό του μήνυμα μιλώντας στους αθλητές και τις αθλήτριες στον σημερινό αγιασμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρουσία όλων των τμημάτων αλλά σύσσωμης της διοίκησης της Ερασιτεχνικής πραγματοποιήθηκε σήμερα ο αγιασμός της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρόντες ήταν φυσικά ο Πρόεδρος του Σωματείου, Αλέξης Αλεξίου, ο αντιπρόεδρος και διοικητικός ηγέτης του τμήματος Χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης, ο Β’ Αντιπρόεδρος του Σωματείου και διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ, Λευτέρης Αρχόντης, ο γενικός αρχηγός, Ηλίας Χατσίκας, μέλη του Δ.Σ. καθώς και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας & Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Η φετινή μάζωξη ήταν περισσότερο συμβολική να γίνει εδώ, γιατί οι μέρες που διανύουμε είναι σημαντικές για το Σωματείο μας. Είναι το επιστέγασμα προσπαθειών μιας δεκαετίας, με αυτό που βλέπετε εδώ δίπλα μας, ένα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς, που εκφράζει πολύ περισσότερα απ’ ότι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Θέλω να νιώσετε ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια. Σήμερα εδώ είναι αθλητές και εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα. Αυτή την εικόνα που βλέπω εδώ, θα ήθελα να την βλέπω σε όλα τα γήπεδα που παίζει η ΑΕΚ. Είμαστε όλοι ΑΕΚ! Είμαστε όλοι ένα! Θέλω να γνωριστείτε με τα παιδιά των υπολοίπων τμημάτων. Εύχομαι καλή δύναμη και υγεία σε όλους σας. Ο Θεός να μας φωτίζει να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X