Ιδιοκτήτης λιονταριού: «Μου ζήτησαν να κατεβάσω το βίντεο, ενοχλήθηκε ο Μανωλάς»! (VIDEO)

Ιδιοκτήτης λιονταριού: «Μου ζήτησαν να κατεβάσω το βίντεο, ενοχλήθηκε ο Μανωλάς»! (VIDEO)

«Με πήραν από την ομάδα να κατεβάσω το βίντεο με το λιοντάρι γιατί ενοχλήθηκε ο παίκτης», δηλώνει ο ιδιοκτήτης για το περιστατικό που έγινε viral με τον Μανωλά.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενοχλήθηκε ο Κωστάκης ο Μανωλάς από το βίντεο που έγινε viral με το λιοντάρι και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του λιονταριού τον πήραν τηλέφωνο για να το κατεβάσει κατόπιν επιθυμίας του παίκτη.

Το βίντεο του Μανωλά με το λιοντάρι έχει γίνει viral και έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια… χτυπήματα στο διαδίκτυο. Προφανώς και η αντίδραση του παίκτη είναι απολύτως φυσιολογική, μία αντίδραση που θα είχε ο καθένας.

Ωστόσο ο πάμπλουτος εκπαιδευτής του λιονταριού αφού κατηγόρησε τον Μανωλά ότι… εξαγρίωσε το ζώο με την 6ωρη καθυστέρηση και την αποχώρησή του από το γύρισμα είχε και συνέχεια.

Με βίντεο – ανάρτησή του στα αραβικά αναφέρει πως «με πήραν τηλέφωνο από την ομάδα της Σάρζα για να κατεβάσω το βίντεο γιατί ενοχλήθηκε ο παίκτης».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Humaid Abdulla Albuqaish🇦🇪🇧🇷 (@humaidalbuqaish)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X