Μουντιάλ 2022: Τα χρήματα που θα δώσει στις ομάδες για τους παίκτες η FIFA - Πόσα περίπου θα πάρει η ΑΕΚ

Μουντιάλ 2022: Τα χρήματα που θα δώσει στις ομάδες για τους παίκτες η FIFA - Πόσα περίπου θα πάρει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τα χρήματα που θα πληρώσει η FIFA στους συλλόγους για το «δανεισμό» των παικτών ενόψει Mundial. Πόσα θα πάρει περίπου η ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η FIFA ανακοίνωσε τα χρήματα που θα δοθούν στους συλλόγους για τον δανεισμό των ποδοσφαιριστών για την τελική φάση του Mundial του Κατάρ.

Σύμφωνα με την παγκόσμια Ομοσπονδία, το ποσό για κάθε παίκτη που καλείται στο Mundial, ανέρχεται σε 256 χιλιάδες δολάρια για τους τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων και μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση πρόκρισης στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Έτσι με απλά λόγια το ποσό που θα πάρει η ΑΕΚ βάσει ρόστερ, αναμένεται να ξεπεράσει σχεδόν 1,3 εκατ. δολάρια, με δεδομένο πως 5 παίκτες της θεωρούνται σίγουροι για το Κατάρ. Και δεν αποκλείεται να φθάσει ακόμη και τα δύο εκατ. δολάρια, αφού στο «κατώφλι» του Mundial βρίσκονται επίσης άλλοι τέσσερις παίκτες.

Να θυμίσουμε πως στο Mundial θα πάνε οι Χατζισαφί, Μοχαμαντί, Τσούμπερ, Πινέδα και Βίντα, ενώ στο «κατώφλι» βρίσκονται οι Σιμάνσκι, Γιόνσον, Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X