Συγκλονίζει ο Ντελ Πότρο: «Ημουν νο3 στον κόσμο, διέλυσα τα γόνατά μου και τώρα είμαι ένα τίποτα»

Συγκλονίζει ο Ντελ Πότρο: «Ημουν νο3 στον κόσμο, διέλυσα τα γόνατά μου και τώρα είμαι ένα τίποτα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυστυχώς, όλοι οι σπουδαίοι δεν λαμβάνουν τη δόξα και αρκούνται στα… παιχνίδια της μοίρας.

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο ταλαιπωρήθηκε πολύ στη σπουδαία καριέρα του από ατυχίες και αντιξοότητες. Από τη κορυφή του κόσμου βρέθηκε ξάφνου στο απόλυτο κενό, εξαιτίας των τραυματισμών που του έφραξαν τον δρόμο.

Ο Αργεντινός τενίστας με το χαρακτηριστικό forehand-ρουκέτα σε συνέντευξη στη «Sun» εξέφρασε όλο τον πόνο και την απογοήτευση σχετικά με την αναγκαστική απόσυρσή του από την ενεργό δράση, και όχι μόνο.

«Σήμερα μπορώ μόνο να περπατήσω. Απαγορεύεται να κάνω διάδρομο. Δεν μπορώ να πάω για ορειβασία, ούτε να ανέβω τις σκάλες δίχως ενοχλήσεις. Όταν οδηγάω πρέπει κάποια στιγμή να σταματάω προκειμένου να τεντώσω τα πόδια μου.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, με θλίβει αλλά προσπαθώ να τη βελτιώσω και αυτό είναι μία νέα δοκιμασία».

Στη συνέχεια μίλησε για το σημείο που βρισκόταν Νο.3 στον κόσμο και τη στιγμή που ένιωσε να τον πλακώνει ο ουρανός.

«Ήμουν Νο.3 στον κόσμο, τα γόνατά μου… λύγισαν και βρίσκομαι εδώ, τώρα, στο τίποτα. Όλο αυτό τον καιρό και έκτοτε, προσπαθούσα να ανακάμψω αλλά στο Μπουένος Άιρες αποφάσισα να αποσυρθώ».

Τέλος, αναφέρθηκε στη νέα θεραπεία που λαμβάνει.

«Ξεκίνησα μία νέα θεραπεία που μου πρότειναν πολλοί τενίστες και μέχρι τώρα καμία δεν έχει δουλέψει στο κορμί μου. Σκεφτείτε τον εκνευρισμό μου έπειτα από κάθε θεραπεία και χειρουργείο», ήταν τα λόγια του Ντελ Πότρο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X