Super League: Οι αποδόσεις στη Stoiximan για το ΑΕΚ - Ιωνικός

Super League: Οι αποδόσεις στη Stoiximan για το ΑΕΚ - Ιωνικός
Photo Credits: INTIME

Οι τιμές για το ματς της ΑΕΚ με τον Ιωνικό

Η ΑΕΚ, ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Οι «κιτρινόμαυροι», μετά τη διακοπή που υπήρξε στη Super League λόγω Εθνικών ομάδων, επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, με ματς κόντρα στον Ιωνικό στην «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά». Η νίκη της ΑΕΚ προσφέρεται σε τιμή φαβορί μεν αλλά στο 1.21 της Stoiximan.

Ο Ιωνικός δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα της Super League, καθώς βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με 1 μόλις βαθμό μετά από 5 ματς.

Αν το σκορ ανοίξει και έχουμε over 2.5 γκολ τότε η απόδοση στη Stoiximan είναι 1.72, μιας και η ΑΕΚ σκοράρει με αρκετή ευκολία, ενώ αν  σκοράρουν και οι δυο ομάδες η απόδοση στη Stoiximan είναι στο 2.65.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια και θέλει να δείξει ότι μπορεί να χτίσει πάνω σε νίκες.

Η ΑΕΚ αναμένεται να πιέσει από την αρχή και θα θελήσει να ικανοποιήσει τον κόσμο της που θα τη δει για πρώτη φορά στο Σπίτι της, η νίκη της Ενωσης σε συνδυασμό με το over 2,5 πληρώνεται στο 1.78 από τη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

 

 

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS