Πρωινή τελετουργία ενός σύγχρονου μονομάχου - ανδρικά αρώματα

Πρωινή τελετουργία ενός σύγχρονου μονομάχου - ανδρικά αρώματα

Κομψά αρώματα για άνδρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κομψότητα δεν θέτει τους άνδρες μονομάχους εκτός παιχνιδιού. Αν η δουλειά σας απαιτεί μια κομψή εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε ένα ανατολίτικο άρωμα. Και αυτά μπορεί να είναι αντρικά. Κάθε άνδρας είναι μονομάχος με τον τρόπο του, έτοιμος να πολεμήσει για την τιμή του ή την καρδιά μιας γυναίκας. Και δεν έχει σημασία αν τα σωματικά σας χαρακτηριστικά καλύπτονται από τζιν και μπλουζάκια ή από παντελόνια, πουκάμισα και σακάκια. Εμπνευστείτε απο τα ανδρικά αρώματα όπως το Burberry Brit Rhythm, το Yves Saint Laurent La Nuit De L Homme και το Giorgio Armani Black Code, τα οποία σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσουν.

Με βάση τις εξαιρετικές συστάσεις από άτομα που δοκίμασαν πέρυσι το Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso, δεν μπορώ να αποκλείσω αυτό το άρωμα ως επιλογή για κομψούς άνδρες. Μπορεί να ξεκινάτε την πρωινή σας τελετουργία ως ένας άγριος μονομάχος, αλλά θα καταλήξετε ως ένας κομψός κύριος που κάνει όλες τις γυναίκες να πέφτουν στα πόδια του.

Ανδρικά αρώματα για κάθε μέρα

Το αρωματικό φρουτώδες ανδρικό άρωμα Jimmy Choo Jimmy Choo Man είναι για τον άνδρα που θέλει να είναι ο εαυτός του και παρόλο που έχει αίσθηση του στυλ, δεν χρειάζεται να κάνει το στυλ του κομψό. Ο ανδρισμός του φαίνεται να είναι το αντίθετο ενός Βρετανού τζέντλεμαν. Η φρουτώδης γεύση αυτού του αρώματος λεβάντας-ανανά-πεπονιού με νότες σουέτ θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Είναι λεπτό, διασκεδαστικό, μοντέρνο, νεανικό, ασφαλές για μικρούς χώρους και δεν θυμίζει καθόλου γυναικεία αρώματα. Οι γύρω σας θα συμφωνήσουν ότι είναι ευχάριστο.

Πρωινή τελετουργία ενός σύγχρονου μονομάχου - ανδρικά αρώματα

Bvlgari MAN, αυτό είναι άλλο ένα ανδρικό άρωμα που θα ερωτευτείτε αμέσως. Θα εξυπηρετήσει τον κομψό “everyman”, τον ερωτευμένο Ρωμαίο, τον ιππότη με πανοπλία καθώς και τον μονομάχο. Μπορεί να πείσει μια κυρία για οτιδήποτε της πείτε, δείτε το άρθρο Τα αρώματα στο ρόλο ενός ερωτευμένου ζευγαριού.

Πρωινή τελετουργία ενός σύγχρονου μονομάχου - ανδρικά αρώματα

Το πλούσιο και σκοτεινό άρωμα Calvin Klein Dark Obsession με σουέτ, βανίλια και γκουαρανά είναι πιο κατάλληλο για μια βραδιά με φίλους τις κρύες μέρες. Ανήκει στην οικογένεια των ξηλώδη-ανατολίτικων αρωμάτων. Είναι αρκετά διακριτικό ώστε να προσελκύει τις κυρίες που είναι παρούσες, αλλά όχι τόσο έντονο ώστε να ενοχλεί τους φίλους σας κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου. Ανοίγει με νότες λεμονιού, βανίλιας και περγαμόντου και μεταβαίνει ομαλά σε ξυλώδεις νότες. Καταλήγει σε ένα όμορφο, μυστηριώδες και αρρενωπό άρωμα με μαρκάς διάρκεια.

Το άρωμα Bleu de Chanel της Chanel είναι το αγαπημένο όλων των φίλων μου. Έπρεπε να το συμπεριλάβω σε αυτή την επιλογή, επειδή είναι ένα άρωμα που αποτελεί απόλυτο best seller. Τι κάνει ένα ξυλώδες άρωμα τόσο υπέροχο; Τα πικάντικα ίχνη από τζίντζερ και λιβάνι δίνουν μια ξεχωριστή νότα και αναδεικνύουν την αρρενωπότητα και το χάρισμα κάθε ιδιοκτήτη του. Επιπλέον, λόγω της αξιοζήλευτης διάρκειας του, οι περισσότεροι άνδρες το θεωρούν εξαιρετικό γαμήλιο άρωμα.

Πρωινή τελετουργία ενός σύγχρονου μονομάχου - ανδρικά αρώματα

Θέλετε να ξεκινήσετε την πρωινή σας τελετουργία με μια έκρηξη ενέργειας; Στη συνέχεια, ποντάρετε σε στο ανδρικό άρωμα Calvin Klein Reveal, το οποίο είναι ιδανικό για χρήση όλο το χρόνο (ειδικά την άνοιξη και το φθινόπωρο) και είναι κυριολεκτικά Energy on Hold.

Για ακόμα περισσότερη ενέργεια, δυναμισμό, διαύγεια και δύναμη, δοκιμάστε το βραβευμένο με τρόπαιο, εμπνευσμένο από τη θεότητα άρωμα Paco Rabanne Invictus. Ξεκινά μέτρια, όπως τα περισσότερα ξυλώδη υδάτινα αρώματα, δηλαδή θάλασσα και εσπεριδοειδή. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αρκετοί άνθρωποι το κατατάσσουν συνήθως χαμηλά. Στη συνέχεια, όμως, έρχεται το αποτέλεσμα που δημιούργησαν οι θεοί του Ολύμπου. Το αισθησιακό γιασεμί, καρυκευμένο με φύλλα δάφνης, ενσαρκώνει την τέλεια αρσενική αρχή, η οποία παίζει τέλεια το παιχνίδι της με τη χαρακτηριστική βάση του αρώματος. Αντηχεί ξυλώδεις και γήινες νότες που κάνουν τις κυρίες να αρχίσουν αμέσως να θαυμάζουν το άλφα αρσενικό. Εφαρμόζεται στο δέρμα, σας αφήνει αίσθηση φρεσκάδας (ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι) και, το σημαντικότερο, προσελκύει τις γυναίκες.

Πρωινή τελετουργία ενός σύγχρονου μονομάχου - ανδρικά αρώματα

Έχετε άλλες πρωινές τελετουργίες ή άλλα βήματα που θα ενσωματώνατε; Μην ξεχνάτε πως η περιποίηση του δέρματος σας είναι εξίσου σημαντική και ρίξτε μια ματιά στα υψηλής ποιότητας καλλυντικά προσώπου της Estée Lauder.

Νομίζω ότι αυτή η επιλογή περιέχει μια πραγματικά ποικίλη γκάμα αρωμάτων από την οποία μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας. Ή μοιραστείτε το άρθρο και αφήστε την σύντροφό σας να διαλέξει για εσάς. Και να θυμάστε, η πρωινή σας τελετουργία δεν είναι μόνο για την ομορφιά και την ευεξία σας. Θα το εκτιμήσουν και οι γυναίκες σας, διότι είναι αλήθεια πως μας αρέσουν οι μυρωδάτοι άνδρες.

Πρωινή τελετουργία ενός σύγχρονου μονομάχου - ανδρικά αρώματα

 

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X