Ελληνίδα youtuber «κόπηκε» στο GNTM με 4 «όχι» - Επος από Χατζηπαντελή (VIDEO)

Ελληνίδα youtuber «κόπηκε» στο GNTM με 4 «όχι» - Επος από Χατζηπαντελή (VIDEO)

Οι 250.000 συνδρομητές και 80.000 followers στο instagram δεν βοήθησαν την ξανθιά κοπέλα να μπει στον διαγωνισμό ομορφιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαριάννα είναι 25 ετών και από πολύ μικρή ονειρεύεται να γίνει μοντέλο! Λίγο πριν μπει στην audition του GNTM δήλωσε ότι φοβάται την κριτική της Βίκυς Καγιά γιατί είναι μία γυναίκα πρότυπο για εκείνη!

Ασχολείται με τα social media και όπως είπε στους κριτές στο YouTube έχει 250.000 subscribers και στο Instagram 80.000 followers. Όταν οι κριτές τη ρώτησαν γιατί ήρθε στο GNTM, εκείνη απάντησε ότι θέλει να δείξει σε όσες την ακολουθούν ότι όλες μπορούν να γίνουν μοντέλα.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνέχεια 

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X