ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του πρώτου ιστορικού αγώνα της γυναικείας ομάδας χάντμπολ

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του πρώτου ιστορικού αγώνα της γυναικείας ομάδας χάντμπολ
Photo Credits: INTIME

Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια του ΑΕΚ -ΟΦ Νέας Ιωνίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία την Κυριακή θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της στην Α1 Γυναικών απέναντι στον ΟΦ Νέας Ιωνίας.

Τα εισιτήρια βρίσκονται ήδη στη διάθεση του κόσμου από σήμερα ενώ θα υπάρχουν και την Κυριακή στο γήπεδο έξω από το γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ με αντίπαλο τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (02/10, 18:00) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, για την 1η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα Γραφεία του Συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Φωκών 9) από την Τετάρτη 28/09 έως και την Παρασκευή 30/09 από τις 10:00 έως τις 18:00. Εισιτήρια διατίθενται και την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 5€.

Δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 2022-23, ALL SPORTS ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2022-23 και οι κάτοχοι απλού εισιτηρίου του αγώνα.

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X