Μεγαλείο Μελισσανίδη: Κάλεσε Μαρινάκη, Σαββίδη και Αλαφούζο στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ!

Μεγαλείο Μελισσανίδη: Κάλεσε Μαρινάκη, Σαββίδη και Αλαφούζο στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Μεγαλείο Μελισσανίδη στα εγκαίνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαντάζεστε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το βράδυ της Παρασκευής, στις σουίτες της Αγια Σοφιάς-OPAP ARENA να παρακολουθεί την ιστορική επιστροφή της ΑΕΚ στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας; Δεν πρόκειται για σκηνή… επιστημονικής φαντασίας αλλά για κάτι που μπορεί να πραγματοποιηθεί ΑΝ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Super League αποδεχθεί την πρόσκληση του Δημήτρη Μελισσανίδη να παραστεί στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Ένωσης!

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως καταγγέλλουν στην ΑΕΚ, «έφτασε σε πρωτοφανή επίπεδα ο παρασκηνιακός πόλεμος που δέχτηκε η ομάδα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να μην μπορέσει η Ενωση να κάνει τα εγκαίνια του Ναού της την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και να μη δώσει το πρώτο ματς την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου κόντρα στον Ιωνικό», παρά το γεγονός ότι από ΜΜΕ που ανήκουν ή βρίσκονται κοντά στον Βαγγέλη Μαρινάκη εκφραζόταν με… πάθος  η άποψη ότι θα ήταν «παράνομο αν υπέγραφε η Περιφέρεια την σχετική άδεια» (κάποιοι μάλιστα έβαζαν και… στοιχήματα!) ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ δεν εξαίρεσε από τις προσκλήσεις του τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πριν από δύο 24ωρα «έφυγαν» από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ προσκλήσεις για ΟΛΟΥΣ τους προέδρους των ΠΑΕ της Super League. Προσκλήθηκαν να παραβρεθούν στα εγκαίνια της Αγια Σοφιάς, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Ιβάν Σαββίδης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και βέβαια όλοι όσοι ηγούνται των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών του Συνασπισμού.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε από τους παραλήπτες των προσκλήσεων να απαντήσουν έως αύριο Πέμπτη αν θα δώσουν το παρών το βράδυ της 30ης Σεπτεμβρίου στο νέο γήπεδο, ώστε να μεριμνήσει για την υποδοχή και τη φιλοξενία τους.

Θα έχει λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε ποιοι θα απαντήσουν θετικά. Μακάρι να αποδεχθούν άπαντες την πρόσκληση και να βιώσουμε έναν ποδοσφαιρικό πολιτισμό, όπως ΑΞΙΖΕΙ σε ένα νέο γήπεδο που αποτελεί ΚΟΣΜΗΜΑ για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εχει τεράστιο ενδιαφέρον βεβαίως να δούμε αν ειδικά ο πρόεδρος της Super League και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης θα δεχθεί να παραβρεθεί στα εγκαίνια ενός υπερσύγχρονου γηπέδου, όπως είναι η OPAP ARENA. Άσχετα αν σύμφωνα με ΜΜΕ που του ανήκουν, το συγκεκριμένο γήπεδο… δεν έπρεπε ακόμη να έχει αδειοδοτηθεί!

Πηγή: sdna.gr

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X