Μάνταλος: «Πήρε περίεργα φάλτσα, ήταν ωραίο γκολ» (VIDEO)

Μάνταλος: «Πήρε περίεργα φάλτσα, ήταν ωραίο γκολ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική νίκησε με 3-1 τη Β. Ιρλανδία με τον Πέτρο Μάνταλο να κάνει λόγο για δίκαιη πρωτιά τονίζοντας πως όλοι θα κάνουν τα πάντα για την πρόκριση στο Euro

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την φάση των ομίλων του Nations League η Εθνική ομάδα, επικρατώντας με 3-1 της Βορείου Ιρλανδίας στη Ριζούπολη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέτρος Μάνταλος που με εξαιρετικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, μιλώντας στην κάμερα του Alpha ανέφερε τα εξής: «Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω πως ήμασταν πάρα πολύ καλοί, κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Ήταν αυτό που θέλουμε όλοι να παίζουμε. Και στο πρώτο δεν ήμασταν κακοί, αλλά στο δεύτερο κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια την πρωτιά στον όμιλο».

Για το πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν η πρώτη θέση: «Αν δεις τα αποτελέσματα των τελευταίων ετών και τους λόγους που η Εθνική δεν βρίσκεται σε μια μεγάλη διοργάνωση είναι αυτές οι ομάδες που μας το στέρησαν. Είναι σημαντικό να κάνεις πέντε νίκες και ας μην είναι σημαντικό για κάποιους. Θέλουμε να βρεθούμε σε μεγάλη διοργάνωση και θα κάνουμε τα πάντα να τα καταφέρουμε».

Για την διαφορά στο 2ο ημίχρονο: «Η Β. Ιρλανδία είναι ομάδα που κλείνει μαζικά τους χώρους. Μας ζητήθηκε να υπήρχε μια ένταση και βγήκαμε και το κάναμε παίρνοντας τη νίκη».

Για το υπέροχο γκολ που πέτυχε: «Δεν ξέρω πως την έπιασα την μπάλα, πήρε περίεργα φάλτσα, ήταν πολύ ωραίο γκολ».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X