Πώς έγινε η Ναταλία Δραγούμη ΑΕΚτζού!

Πώς έγινε η Ναταλία Δραγούμη ΑΕΚτζού!
Photo Credits: INTIME

Προ 11 ετών η Ναταλία Δραγούμη μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα είχε αποκαλύψει πως είναι η ΑΕΚ εξηγώντας, μάλιστα, τον λόγο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Ναταλία Δραγούμη είχε αποκαλύψει το 2011 γιατί είναι ΑΕΚ και ο λόγος είναι άκρως… οικογενειακώς.

Πολλοί στο άκουσμα του ονόματος της Ναταλίας Δραγούμη για την παρουσίαση των εγκαινίων της OPAP Arena να παραξενεύτηκαν, όμως υπάρει εξήγηση.

Πριν από περίπου 11 χρόνια, η ηθοποιός μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα αποκάλυψε πως και γιατί έγινε ΑΕΚ.

«Μη νομίζετε πως είμαι φανατική ΑΕΚτζού.Περισσότερο λόγω του άνδρα μου υποστηρίζω την συγκεκριμένη ομάδα. Εκείνος της τρέφει ιδιαίτερη αγάπη. Έχει διαρκείας, πηγαίνει συνέχεια στο γήπεδο και παρακολουθεί τα τεκταινόμενα. Μάλιστα παίρνει και τα παιδιά μαζί του και τα έχει κάνει φιλάθλους της ΑΕΚ. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην την υποστηρίζω και εγώ», είχε πει χαρακτηριστικά μιλώντας στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα».

Όσο για το αν έχει πάει στο γήπεδο, τότε η ίδια δήλωνε: «Δύο φορές έχω πάει όλες κι όλες στη ζωή μου. Η πρώτη φορά ήταν πριν από πολλά-πολλά χρόνια σε έναν αγώνα Παναθηναϊκός-Εθνικός. Και πάλι για χάρη κάποιου άνδρα. Δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία. Η δεύτερη ήταν πέρσι, στην Τρίπολη για την αναμέτρηση του Αστέρα με την ΑΕΚ. Εκεί πέρασα όμορφα. Ήμουν μαζί με όλη μου την οικογένεια στα επίσημα του γηπέδου, ελέω των καλών μας σχέσεων με μέλη της διοίκησης του Αστέρα. Αισθανόμουν άνετα».

Πηγή: sdna.gr

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X