Έξαλλος με Μανωλά ο ιδιοκτήτης του λιονταριού: «Καθυστέρησε 6 ώρες να έρθει και… τελικά έφυγε»! (VIDEO)

ΑΕΚ: Η θέση που ο Σιντιμπέ πρέπει να παίζει και γιατί δεν συζητήθηκε σοβαρά η απόκτηση άλλου στόπερ
Photo Credits: INTIME

Σάλος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τον βαθύπλουτο ιδιοκτήτη του λιονταριού που τρόμαξε τον Κώστα Μανωλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίδραση του Κώστα Μανωλά στο βρυχηθμό ενός λιονταριού στα γυρίσματα ενός βίντεο που αφορούσε την μεταγραφή του στην Αλ-Σαρτζά έχει γίνει viral στο Internet. Μόνο που από ότι φαίνεται, η αντίδραση αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Η αστεία αλλά και ανθρώπινη αντίδραση του Κώστα Μανωλά πήρε νέα τροπή από την εξήγηση του εκατομμυριούχου εκπαιδευτή του λιονταριού που κατηγορεί τον Έλληνα διεθνή ότι ουσιαστικά… εξαγρίωσε το ζώο με την 6ωρη καθυστέρηση και την απόσυρση του από το διαφημιστικό γύρισμα.

Τα πάντα ξεκίνησαν με μία ανάρτηση στο Instagram του Humaid Abdulla Albuqaish, ο οποίος δημοσιεύει το επίμαχο βίντεο με το παρακάτω σχόλιο: «Ο παίκτης καθυστέρησε για 6 ώρες στα γυρίσματα και μετά αποσύρθηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων».

Το θέμα δεν είναι πως από ότι φαίνεται ο Μανωλάς έστησε το συνεργείο 6 ώρες στα γυρίσματα, αλλά ποιος είναι αυτός, ο οποίος πόσταρε το συγκεκριμένο σχόλιο.

Ο Humaid Abdulla Albuqaish λοιπόν είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο οποίος είναι γνωστός για την λατρεία του στα άγρια ζώα.

Έχει δικό του ζωολογικό κήπο στο Ντουμπάι (Al Buqaish Private Zoo), μία… ζούγκλα, στην οποία ζουν εξημερωμένα τα πιο άγρια ζώα του πλανήτη.

Μία βόλτα στον λογαριασμό του που αριθμεί μόλις… 2.5 εκατομμύρια Followers αρκεί για να τον δει να φωτογραφίζεται με λιοντάρια, τίγρεις, αρκούδες, φίδια, τα οποία μαζί του συμπεριφέρονται ως τα πιο ήρεμα και άκακα κατοικίδια!

Μία βόλτα στην επίσημη ιστοσελίδα της… ζούγκλας του αρκεί για να δει κανείς πως από εκεί έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού από τον Νεϊμάρ και τον Σέρχιο Μπουσκέτς, μέχρι τον Βαλεντίνο Ρόσι και τον Σαμίρ Νασρί.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αυτός που… δάνεισε στην Αλ-Σαρτζά το λιοντάρι για την ανάγκη των γυρισμάτων του βίντεο παρουσίασης του Κώστα Μανωλά και από ότι φαίνεται από την ανάρτηση του δεν είναι και τόσο χαρούμενος από αυτά που έγιναν, αφού αφήνει να εννοηθεί πως η 6ωρη καθυστέρηση του Κώστα Μανωλά στα γυρίσματα, ενδεχομένως να ήταν αυτή που προκάλεσε την συγκεκριμένη αντίδραση από το ζώο, το οποίο σε άλλες φωτογραφίες / αναρτήσεις εμφανίζεται σε πολύ κοντινές πόζες με τον Άραβα κροίσο, ο οποίος φαίνεται ότι δεν πήρε και τόσο καλά την συμπεριφορά του Κώστα Μανωλά.

 

 

Πηγή: sdna.gr

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X