Η... τρέλα του Κώστα Παπαδάκη μπορεί να φέρει το απροσδόκητο στην ΑΕΚ

Η... τρέλα του Κώστα Παπαδάκη μπορεί να φέρει το απροσδόκητο στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Παπαδάκης είναι από τους νεοφερμένους στην ΑΕΚ και από τα πρώτα φιλικά δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε πολλούς τομείς

Ο Κώστας Παπαδάκης ήταν από τις τελευταίες προσθήκες που έκανε η ΑΕΚ σε αυτήν την offseason. Μάλιστα πρώτα είχε έρθει για κάποιες προπονήσεις στην προετοιμασία και στην πορεία αποφάσισε η ομάδα να του προσφέρει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι άνθρωποι της Ένωσης ήθελαν να γεμίσουν την γραμμή των γκαρντ και δεδομένης της απουσίας του Φλιώνη από το ξεκίνημα της χρονιάς, έψαχναν κάποιον Έλληνα που να μπορεί να ανταποκριθεί στο επίπεδο της ΑΕΚ. Τέτοιος είναι και ο Κώστας Παπαδάκης, ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και με την μπάλα στα χέρια αλλά και χωρίς αυτήν. Αυτό λύνει τα χέρια του Ηλία Καντζούρη, αφού εκτός από shooting guard, μπορεί να περάσει και κάποια λεπτά στον άσο όπως έχει κάνει σε αρκετά φιλικά και όπως έκανε και επί το πλείστον κατά την περσυνή σεζόν με την φανέλα του Ηρακλή.

Ο Παπαδάκης είναι σε πολύ καλή ηλικία (24) και προέρχεται από 2 γεμάτες χρονιές με την Λάρισα και τον Ηρακλή, όπου είχε μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας του. Φυσικά το δυνατό του στοιχείο είναι το περιφερειακό σουτ, είτε από στάση, είτε μετά από τρίπλα. Σχεδόν σε όλες του τις χρονιές στην Basket League είχε ποσοστό πάνω από 38%, εκτός από την περσινή με τον Ηρακλή που σούταρε με το χαμηλό 32.4%. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το shotchart του από την περασμένη σεζόν.

Η... τρέλα του Κώστα Παπαδάκη μπορεί να φέρει το απροσδόκητο στην ΑΕΚ

Βέβαια δεν είναι αυτό αντιπροσωπευτικό της ικανότητας του στο σουτ, καθώς με την κατάσταση που επικρατούσε πέρσι στον Ηρακλή, αναγκαζόταν πολλές φορές να πάρει κακής ποιότητας σουτ, που είναι βέβαιο ότι στην ΑΕΚ δεν θα τα ψάξει.

Στην ΑΕΚ έχουν να λένε για την ωραία.. τρέλα που έχει σαν παιδί και σαν χαρακτήρας και ήδη έχει γίνει από τους αγαπημένους στα αποδυτήρια της ομάδας. Αυτό μάλιστα βγαίνει και στο παιχνίδι του, καθώς στα φιλικά έδειξε ότι δεν κολλάει και παίρνει σουτ σε δύσκολα σημεία του αγώνα και τα βάζει, βγάζοντας χαρακτήρα. Προσθέσει μια ακόμα απειλή από την περιφέρεια και μπορεί να βοηθήσει σε αρκετά σχήματα.

Σίγουρα πρέπει να βελτιώσει και κάποια πράγματα. Πολλές φορές οι επιλογές του δεν είναι σωστές, άλλες φορές πρέπει να σουτάρει και αντί αυτού πασάρει, άλλες φορές πρέπει να πασάρει και σουτάρει, ενώ κάνει και κάποια εύκολα λάθη. Στην άμυνα θα πρέπει να προσπαθήσει λίγο παραπάνω, ειδικά απέναντι σε ταχυδυναμικούς γκαρντ, ενώ επιθετικά μόλις μάθει να διαβάζει καλύτερα το παιχνίδι, θα ανέβει επίπεδο. Αν παραμένει πιο συγκεντρωμένος και αισθανθεί πιο άνετα από την μετάβαση μιας ομάδας όπως ο Ηρακλής σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, τότε θα κάνει μια καλή σεζόν και θα ανεβάσει και ο ίδιος τις μετοχές του. Σίγουρα όμως είναι ένας παίκτης έτοιμος, που ενισχύει τον Ελληνικό κορμό της ομάδας και διαθέτει στοιχεία που είναι σπάνια για Έλληνα μπασκετμπολίστα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X