Γιουβέντους: Σε συζητήσεις με τον Πούλισικ

Γιουβέντους: Σε συζητήσεις με τον Πούλισικ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι συζητήσεις της Γιουβέντους με τον Κρίστιαν Πούλισικ έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με το «Calciomercato», ο Αμερικανός αποτελεί βασικό στόχος των «μπιανκονέρι» εδώ και λίγο καιρό, λόγω της ευελιξίας του να παίζει σε διάφορες θέσεις της επίθεσης. Η αποχώρηση του Πούλισικ από την Τσέλσι ακουγόταν έντονα το καλοκαίρι, καθώς όπως αναφέρεται, ο παίκτης δεν είχε καλές σχέσεις με τον Τόμας Τούχελ. Η αλλαγή, όμως, προπονητή στην Τσέλσι δεν μπαίνει εμπόδιο στην επιθυμία του να φύγει από την Αγγλία και να δοκιμαστεί και σε άλλο πρωτάθλημα.

Ο αγωνιστικός χρόνος του Πούλισικ ήταν μειωμένος με τον Γερμανό τεχνικό στον πάγκο των «μπλε», αλλά αυτό δεν άλλαξε ούτε με τον ερχομό του Γκρέιαμ Πότερ. Στο μοναδικό παιχνίδι του Άγγλου στην Τσέλσι, ο Πούλισικ αγωνίστηκε για μόλις 6 λεπτά.

Ο Πούλισικ έχει δύο ακόμη χρόνια στο συμβόλαιο του με την Τσέλσι και ο λονδρέζικος σύλλογος έχει ενημερώσει την Γιουβέντους πως θέλει 35 εκατομμύρια ευρώ για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X