ΑΕΚ: Τρία στα τρία με Αερωπό για να δουλέψει ήρεμη στην διακοπή

ΑΕΚ: Τρία στα τρία με Αερωπό για να δουλέψει ήρεμη στην διακοπή
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με τον Αερωπό με στόχο να κάνει το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει πολύ καλά το φετινό πρωτάθλημα με δύο σημαντικές νίκες και βρίσκεται με το …καλημέρα σε θέση οδηγού στην Handball Premier.

Η «Ένωση» νίκησε Ολυμπιακό και Πυλαία και έχει μπροστά της πλέον μια ακόμη εντός έδρας αποστολή με στόχο να κάνει το τρία στα τρία πριν την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα η ομάδα του Αλέξη Αλβανού αντιμετωπίζει αυτό το Σάββατο τον Αερωπό Έδεσσας στο «Γ. Κασιμάτης» με στόχο φυσικά να πετύχει την τρίτη σερί νίκη της και να διαχειριστεί χωρίς άγχος το διάστημα της διακοπής λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Η ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα πρώτα παιχνίδια αλλά και αδυναμίες τις οποίες έχει εντοπίσει ο προπονητής, Αλέξης Αλβανός και θέλει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την διακοπή προκειμένου η ομάδα του να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στην επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Συγκεκριμένα το πρωτάθλημα θα επανέλθει στις 22 Οκτωβρίου με την ΑΕΚ να δοκιμάζεται τότε στην έδρα του Διομήδη ενώ μια εβδομάδα αργότερα θα δώσει και το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Ολλανδική Χάρι Απ. Για αυτό τον λόγο όπως ανέφερε και ο ίδιος ο προπονητής της ΑΕΚ στόχος είναι να κερδίσουν το Σάββατο τον Αερωπό και στη συνέχεια με ηρεμία να δουλέψουν ακόμα περισσότερο στα λάθη και τις αδυναμίες: «Μένουμε στους δύο βαθμούς και το γεγονός οτι περάσαμε από μια δύσκολη έδρα. Στη συνέχεια, θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Έχουμε ένα ματς ακόμα με την Έδεσσα και μετά υπάρχει η διακοπή λόγω εθνικών. Εκεί έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε και να εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Αλβανός για το παιχνίδι με τη Πυλαία αλλά και την διακοπή που ακολουθεί.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X