Μπαρτσελόνα: Η FIFA την αποζημιώνει με έως και 20.458 ευρώ για κάθε μέρα που ο Αραούχο θα είναι εκτός

Μπαρτσελόνα: Η FIFA την αποζημιώνει με έως και 20.458 ευρώ για κάθε μέρα που ο Αραούχο θα είναι εκτός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ήταν η ομάδα που επλήγη περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτού του διεθνούς διαλείμματος. Οι Μέμφις Ντεπάι, Φρένκι ντε Γιονγκ, Ζιλ Κουντέ και Ρόναλντ Αραούχο είναι οι παίκτες που επέστρεψαν τραυματισμένοι στην Καταλονία έχοντας τραυματιστεί ενώ έπαιζαν με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο πιο σοβαρός τραυματισμός είναι αυτός του Ουρουγουανού αμυντικού που μετά από σύσταση του καταλανικού συλλόγου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η διάρκεια της απουσίας του είναι άγνωστη, αλλά, καθώς υπέστη έναν τραυματισμό που θα διαρκέσει περισσότερες από 28 ημέρες, η FIFA θα αποζημιώσει τη Μπάρτσα έως ότου ο παίκτης λάβει ιατρικό εξιτήριο και επιστρέψει στις προπονήσεις.

Το ποσό που θα λάβει, από την εικοστή όγδοη ημέρα του τραυματισμού, θα ανέρχεται κατ’ ανώτατο όριο στις 20.458 ευρώ την ημέρα. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο Σχέδιο Προστασίας που εγκρίθηκε πριν από τρεις σεζόν και ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Το ποσό που θα ληφθεί θα ποικίλλει λαμβάνοντας υπόψη τον πάγιο μισθό του ποδοσφαιριστή, δεν θα συμμορφώνεται με τα μεταβλητά ποσά του συμβολαίου του.

Αυτό το πρόγραμμα προστασίας του συλλόγου πληρώνει το πολύ 7,5 εκατομμύρια ευρώ ανά ποδοσφαιριστή και ατύχημα.

«Παρέχεται κάλυψη στους ποδοσφαιριστές υπό τις εντολές της αντίστοιχης ομοσπονδίας-μελών στους επίσημους διεθνείς αγώνες «Α» της εθνικής τους ομάδας, συμπεριλαμβανομένων όλων των αγώνων, προπονήσεων, προπονητικών αγώνων, ταξιδιών και χρόνου παραμονής μακριά από την ομάδα τους. Η προστασία του κλαμπ ξεκινά τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής αρχίζει το ταξίδι από το σπίτι του ή από τη διεύθυνση του συλλόγου για να βρίσκεται στην υπηρεσία της εθνικής του ομάδας και τελειώνει τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) την ημέρα που επιστρέφει στο σπίτι του ή στο σύλλογό του», αναφέρεται στο Club Protection Programme.

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X