Συλλήψεις στο Λονδίνο σε καβγά σε παμπ μεταξύ Γερμανών και Άγγλων (VIDEO)

Συλλήψεις στο Λονδίνο σε καβγά σε παμπ μεταξύ Γερμανών και Άγγλων (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περίπου 100 Γερμανοί οπαδοί φορώντας μάσκες επιτέθηκαν σε Άγγλους σε παμπ κοντά στο «Γουέμπλεϊ» δύο ώρες πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση Αγγλία-Γερμανία (3-3) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Το γεγονός επιβεβαίωσε και η αστυνομία αναφέροντας πως υπήρξαν αρκετοί τραυματίες, εκ των οποίων τρεις σοβαρά με χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ πραγματοποιήθηκαν ήδη τέσσερις συλλήψεις.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Στις 17:50 μ.μ. τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου μία ομάδα περίπου 100 ανδρών, φορώντας μάσκες, πλησίασε σε μια παμπ στη λεωφόρο Ντάγκμαρ, στο Γουέμπλεϊ μέσα από ένα δρομάκι από τον χώρο στάθμευσης. Ένα μέρος του γκρουπ που φορούσε κασκόλ και καπέλα της Αγγλίας, εικάζεται πως ήταν Γερμανοί. Το πλήθος μπήκε στον κήπο της παμπ και παρενοχλούσε τους πελάτες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν φίλαθλοι που θα παρακολουθούσαν τον αγώνα. Το περιστατικό διήρκεσε περίπου δύο λεπτά και διακόπηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας. Έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερεις συλλήψεις σχετικά με το περιστατικό».

Στα του αγώνα, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο. Η Γερμανία προηγήθηκε με το πέναλτι το Γκουντογκάν στο 52’ και αύξησε το προβάδισμά της σε δύο τέρματα με τον Χάβερτς 15 λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι με τους Σο, Μάουντ και Κέιν έβαλαν προσωρινά μπροστά στο σκορ την Αγγλία, ωστόσο ο Χάβερτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-3 στο 87’.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X