Και κλάμα στο λιμάνι ρε παιδάκι μου...!!!

Και κλάμα στο λιμάνι ρε παιδάκι μου...!!!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στην απόγνωση που εκφράζεται με μεγ(κ)άλο κόμπλεξ από συγκεκριμένα ΜΜΕ και αναφέρεται στην υποχρέωση του ποδοσφαιρικού τμήματος...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν δεν ήταν εκνευριστικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί γελοίο, διότι αυτό ακριβώς είναι, για όλους τους φίλους της ΑΕΚ και τους ποδοσφαιρόφιλους. Πλέον όμως πρέπει να το αντιμετωπίζει κανείς ως απλά διασκεδαστικό και φυσικά να ρίξει μαύρο μια για πάντα σε Μέσα που λειτουργούν με εντολή αφεντικού και το γνωρίζουν όλοι ότι υπάρχουν με ένα και μοναδικό στόχο: να βιάζουν την αλήθεια, να εξυπηρετούν συμφέροντα, είτε πολιτικά είτε στην περίπτωσή μας αθλητικά. Εννοείται πως αναφέρομαι στο νέο απόλυτα άθλιο και με σκοπό δημοσίευμα ενός τηλεοπτικού σταθμού που κάποτε ήταν μεγ(κ)άλο κανάλι και πλέον μετράει ποσοστά τηλεθέασης ανάλογα με τα λιπαρά σε ένα γάλα!

Θα με κράξει κάποιος (και με το δίκιο του): “πώς και γιατί να το διασκεδάσουμε ρε Τσακ, μας δουλεύεις, εδώ κάνουν 5λεπτα και 10λεπτα ρεπορτάζ για να πουν για το γήπεδό μας που δεν το πρόλαβαν αδέρφια, γονείς και παππούδες μας”! Μα το γνωρίζαμε παιδιά από πριν αρχίσει να χτίζεται ότι αυτός είναι ο σκοπός τους και εμείς πάντα ο εχθρός τους! Πριν καν αποκτήσουμε την άδεια ανέγερσης πολέμησαν με λύσσα το νέο μας γήπεδο, πως να το δεχτούν άλλωστε, η ΑΕΚ να έχει εγκαταστάσεις σε όλα τα επίπεδα καλύτερα από αυτούς; Δεν μπορούν να το δεχτούν και να το χωνέψουν. Δουλειά μας λοιπόν είναι να το χαρούμε, να διασκεδάσουμε με την πίκρα τους και την γελοιοποίησή τους.

Όπως έλεγε και ο Χαρυ Κλιν (παραφράζοντάς τον λίγο): και κλάααααμα στο λιμάνι ρε παιδάκι μου! Όλα αυτά για το πλέον υπερσύγχρονο γήπεδο της ΑΕΚ και της Ελλάδας από μια ομάδα όπου ο ιδιοκτήτης της υποτίθεται ότι αποτελεί τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας και θα έπρεπε να επιδιώκει την αναβάθμιση του προϊόντος που από όταν ανέλαβε έχει απογειώσει να απαξιώνει! Το ίδιο πρόσωπο, αλλά με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη Μέσων, βάζει και γράφουν και λένε για “σκάνδαλο” για το νέο γήπεδο της Ένωσης και αφιερώνει εργατοώρες για τέτοια αφιερώματα απάτη, αλλά και τι να κάνει, ρεπορτάζ για την κυβέρνηση (χαχαχαχα)…

Έφτασαν πάτο αυτοί που έλεγαν για “κούλες” και έχουν πάει σε άλλο level το κλάμα, κανονικός και με τα όλα του “Κούλης”! Πως να μη διασκεδάσουμε ρε παιδιά με το νέο (αυτό που έπαιξε στο σημερινό δελτίο 26/09) αφιέρωμα του τηλεοπτικού σταθμού της ιδιοκτησίας του (που όλοι οι ΑΕΚτζηδες πρέπει να μη δουν ΠΟΤΕ ξανά ούτε στο ζάπινγκ) με αφορμή και τη τυπική διαδικασία αδειοδότησης με τις υπογραφές; Οι τύποι που “δεν ασχολούμαστε με την ΑΕΚ ποτέ όμως”, αλλά ψάχνεις να βρεις είδηση σε site ιδιοκτησίας τους και στην ευθεία συναντάς 5 σερί κατά της Ένωσης και ΜΟΝΟ! Παίδες πάλι καλά που δεν ασχολείστε ντε, έτσι να λέτε στα παιδιά σας, αλλά και αυτοί πλέον σας κράζουν.

Και κλάμα στο λιμάνι ρε παιδάκι μου...!!!

Δύσκολη αποστολή για τον Αλμέιδα!

Από την άλλη είναι πασιφανές ότι εκεί οδηγήθηκαν γιατί… έχουν πνιγεί από την κατάσταση που οι ίδιοι δημιούργησαν στην ομάδα τους και βλέπουν τον κόσμο τους να γυρίζει την πλάτη. Διότι μπορεί να είναι πελάτες και να πιστεύουν αλλά δεν είναι και χαζοί! Όμως το να πολεμάς το γήπεδο της ΑΕΚ που επί 20 χρόνια δεν έχει, είναι κάτι που δεν το θέλει, ούτε ο Θεός, ούτε ο διάβολος και φυσικά κανέναν κανονικός οπαδός και φίλαθλος ποδοσφαιρικής ομάδας! Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και κοροϊδίας του κόσμου τους δεν έπιασε και το γνωρίζουν καλά, απόλυτα βασικά οι ίδιοι. Οπότε εμείς ας το διασκεδάσουμε μαζί τους και ας γελάσουμε με το ξεφτιλίκι τους!

Αρκετά υποχρεωθήκαμε να ασχοληθούμε μαζί τους. Εμείς αυτή τη βδομάδα έχουμε να εστιάσουμε, από τώρα κιόλας, σε αυτό που περιμένουμε 20 ολόκληρα χρόνια. Στη δική μας μοναδική και ανεπανάληπτη γιορτή, αυτή άλλωστε είναι -ανεξάρτητα από το τι θα πετύχουμε στο χορτάρι- η πιο σημαντική στιγμή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τη νεότερη Ιστορία της ΑΕΚ! Έχουμε μπροστά μας 4ημερο “φεστιβάλ” εκδηλώσεων στη δική μας πόλη, στη δική μας γειτονιά, εκεί που δημιουργήθηκε το νέο μας σπίτι, εκεί που βρισκόταν το παλιό και αποδείχθηκε – επιβεβαιώθηκε (και με όλον αυτόν τον πόλεμο) πως μόνο με (και επί των ημερών) Μελισσανίδη το όνειρο θα γινόταν πράξη…

Εμείς μπορούμε να γιορτάσουμε, να μη σκεφτόμαστε καν το ματς που έρχεται με τον Ιωνικό, να ασχολούμαστε με τα συναισθήματά μας. Να κλαίμε, να γελάμε, να είμαστε από το ένα πρωινό έως το άλλο μαζί αγκαλιά γύρω από το νέο, υπέροχο, γήπεδο που δημιουργήθηκε και μας περιμένει. Η ομάδα όμως όχι… Δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια. Θα πρέπει να δουλέψει για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων με το καλημέρα και στο ματς με τον Ιωνικό! Χωρίς καμία δικαιολογία για οτιδήποτε από την κατάκτηση της νίκης και τη σωστή διαχείριση των συναισθημάτων όλων.

Αυτή είναι η πιο δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ και ειδικότερα για τον Ματίας Αλμέιδα. Να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους πάρα τα όσα θα βιώσουν και θα είναι ανεπανάληπτα, διότι δεν υπάρχει προηγούμενο σε αυτό που βιώσαμε και επειδή εμείς είμαστε σωστοί, μακάρι να μην υπάρξει και επόμενο. Ο Αργεντινός τεχνικός θα πρέπει να προσπαθήσει να κρατήσει τους παίκτες του, να τους παρουσιάσει έτοιμους και νικητές στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων της ΑΕΚ στο νέο μας σπίτι στα πατρογονικά μας εδάφη. Σε ένα γήπεδο που θα είναι το δικό μας σπίτι, αλλά ακόμη και για εμάς, την ομάδα εννοώ, είναι άγνωστο αφού δεν έχει κάνει καν μισή προπόνηση εκεί!

Τρίτη ξημέρωσε Παναγία μου και απέμειναν λίγες μέρες… Η Παρασκευή φτάνει: Ενωσίτες, είστε έτοιμοι; Εγώ πάλι όχι!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X