ΑΕΚ: Το «βουνό» που έχει να διαβεί ο Φαν Βέερτ

ΑΕΚ: Το «βουνό» που έχει να διαβεί ο Φαν Βέερτ
Photo Credits: INTIME

Ο δρόμος του Φαν Βέερτ προς την 11άδα της ΑΕΚ είναι στρωμένος με πολύ υψηλά εμπόδια και ο τραυματισμός του δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την προσπάθειά του.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε άλλο παρά μιλούσε στον αέρα ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, όταν έλεγε στους ανθρώπους του μεταγραφικού επιτελείου ότι δεν έχει ανάγκη από έναν φορ που θα έρθει για να ζητήσει φανέλα βασικού.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ φλερτάρει ακόμα και με τον Μπαλοτέλι, έστω απλά ρωτώντας για το αν θα μπορούσε αυτή η περίπτωση να είναι εφικτή, επί της ουσίας δεν μπήκε ιδιαίτερα δυνατά για να προσθέσει ακόμα έναν επιθετικό στο ρόστερ της.

O κόουτς ήταν εξαρχής ταγμένος υπέρ της μετατόπισης του Λιβάι Γκαρσία από τα άκρα της επίθεσης στο κέντρο αυτής. Και ειδικά τώρα που ποδοσφαιριστής από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο δείχνει να ανταποκρίνεται σε αυτό το ρόλο, πάντοτε στο πλευρό του Σέρχιο Αραούχο, αποκτά και μεγαλύτερο νόημα η επιμονή του να προστεθεί μεν επιπλέον ένας επιθετικός περιοχής, αρκεί να μην ανήκει στην κατηγορία εκείνων που δεν θα δεχθούν τη μοίρα του πάγκου.

Ο τραυματισμός και η… ανηφόρα του Φαν Βέερτ

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X