Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»!

Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»!
Photo Credits: INTIME

Πανέμορφες εικόνες από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για τα εγκαίνια στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» την Παρασκευή που θα σηματοδοτήσουν την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από σχεδόν δυο δεκαετίες!

Καθημερινά, οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από το παλάτι της Ένωσης μαγεύουν τους απανταχού φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι αναμένουν την μεγάλη επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα!

Δείτε πανέμορφες πανοραμικές λήψεις από το γήπεδο της ΑΕΚ:

Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! Δέος για το Παλάτι της ΑΕΚ: Πανοραμικές ΦΩΤΟ από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X