Μάνταλος: «Μπορεί να μας δείξει πολλά η ήττα από την Κύπρο»

Μάνταλος: «Μπορεί να μας δείξει πολλά η ήττα από την Κύπρο»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Μάνταλος για την Εθνική ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διδακτική μπορεί να φανεί στην Εθνική ομάδα η ήττα (1-0) από την Κύπρο ενόψει και της αναμέτρησης με τη Β. Ιρλανδία, όπως σημείωσε ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο άσος της ΑΕΚ, ο οποίος είχε απουσιάσει στο ματς με την Κύπρο λόγω τιμωρίας, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Τρίτης (26/9, 21:45), απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο να ενισχύσει τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά, ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για:

-το παιχνίδι με την Κύπρο και αυτό απέναντι στη Β. Ιρλανδία: «Στην ήττα στην Κύπρο δεν είχαμε το ρυθμό ή πολλά κομμάτια που είχαμε σε πολλά ματς αυτού του ομίλου. Μπορεί να μας δείξει πολλά πράγματα, πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, θέλαμε να κλείσουμε τον όμιλο με το απόλυτο. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κλείσουμε τον όμιλο με νίκη».

-το ότι το ματς θα διεξαχθεί στην Αθήνα: «Ο κόσμος στο Βόλο βοήθησε αρκετά την Εθνική για να πάρει θετικά αποτελέσματα. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να στηρίξει την Εθνική ομάδα και να πανηγυρίσουμε μαζί ακόμα τρεις βαθμούς»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X