Τα εισιτήρια για τα εγκαίνια - Έτσι θα μπείτε στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»!

Τα εισιτήρια για τα εγκαίνια - Έτσι θα μπείτε στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»!
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη στιγμή έφτασε - Οι οπαδοί της ΑΕΚ μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο για τα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η στιγμή που όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν εδώ και δύο δεκαετίες έφτασε, καθώς τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena»!

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ιστορική εκδήλωση στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» και πλέον οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» μπορούν να προμηθευτούν το μαγικό τους χαρτάκι.

H εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20.00, ωστόσο είναι σημαντικό οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να έρθουν όσο πιο νωρίς γίνεται στο γήπεδο, το σύνθημα που μεταδίδεται από την ΠΑΕ είναι «από τις 17.00 να φροντίσουμε να είμαστε εκεί».

Να θυμίσουμε ότι η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 21 ευρώ για όλους, ενώ σε σχετικά κομμάτια που ενδεχομένως θα υπάρξουν, η προτεραιότητα αφορά αποκλειστική τη θέση που έχει ήδη αγοράσει ο κάτοχος διαρκείας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε!

Το ραντεβού με την Ιστορία είναι ΤΩΡΑ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα επίσημα εγκαίνια της OPAP ARENA και οι φίλοι της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν θέση σε ένα μοναδικό πολιτιστικό δρώμενο, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή και τη μνήμη όλων των Ενωσιτών.

Η ιστορική εκδήλωση πραγματοποιείται την προσεχή Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20.00 και -όπως έχει ήδη ανακοινωθεί- εκδίδονται γι’ αυτή συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Υπενθυμίζεται ότι δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και δεν θα εκδοθούν προσκλήσεις.

Ωστόσο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023 έχουν προτεραιότητα για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα θυρανοίξια του Ναού μας. Από σήμερα (26/9) έως την Τετάρτη 28/9 στις 09:00 θα μπορούν αποκλειστικά αυτοί να μπουν στην πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων, στο www.aekfc.gr, προκειμένου να αγοράσουν τη θέση που αντιστοιχεί στην κάρτα διαρκείας τους.

Από την Τετάρτη 28/9 στις 10:00 η πλατφόρμα θα ανοίξει για όλους τους φιλάθλους και θα τεθούν προς πώληση όλες οι διαθέσιμες θέσεις του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αγοράστε το εισιτήριο σας για τα εγκαίνια της OPAP ARENA πατώντας ΕΔΩ!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X