Σκοράρουν με… όριο για το 2.02

Σκοράρουν με… όριο για το 2.02

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Nations League.

Ουγγαρία – Ιταλία (21:45): Ένα Nations League… όνειρο για την Ουγγαρία και ντέρμπι πρώτης θέσης πλέον με την Ιταλία. Μετά το εντυπωσιακό 4-0 απέναντι στην Αγγλία στο Λονδίνο, οι Ούγγροι κέρδισαν και στη Γερμανία με 1-0 και συνεχίζουν να φιγουράρουν στην κορυφή με δέκα βαθμούς. Και με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ένα γκολ του Τζάλαϊ στο 17’ έφερε μπροστά την Ουγγαρία, η οποία στη συνέχεια αμύνθηκε αποτελεσματικά και κατάφερε να πάρει ακόμα ένα σπουδαίο «τρίποντο».

Πλέον υποδέχεται την Ιταλία θέλοντας δύο αποτελέσματα για να πάρει μια πρώτη θέση που θα είναι άκρως τιμητική. Όλοι την είχαν φαβορί για τελευταία θέση και υποβιβασμό όταν η κληρωτίδα την έφερε απέναντι σε Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία. Παιχνίδια που της δίνουν μια ξεχωριστή αίγλη και σίγουρα ανοίγουν τη… όρεξη για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον. Δεν θα γίνει rotation από τον προπονητή σε ένα ματς που έχει πολύ μεγάλη σημασία για εκείνους.

Δες όλα τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ 2022

Ουγγαρία – Ιταλία (21:45): Σημασία έχει και για τους Ιταλούς. Θέλουν την πρώτη θέση για λόγους γοήτρου, κατάφεραν και έμειναν ζωντανοί γι’ αυτή μετά το 1-0 απέναντι στην Αγγλία. Σε ένα ματς που ήταν μοιρασμένοι, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να σκοράρουν, τελικά τη διαφορά την έκανε ένα γκολ του Ρασπαντόρι στο δεύτερο ημίχρονο που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Πάνε μόνο για τη νίκη στη Βουδαπέστη και αν δείξουν την εικόνα που έδειξαν την Παρασκευή, έχουν σαφώς πολλές ελπίδες για να τα καταφέρουν.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Υπάρχει μεγάλο κίνητρο και για τις δύο ομάδες, η Ουγγαρία έχει αποδείξει πως αντέχει στα δύσκολα. Και το ίδιο έκανε και στο τελευταίο της παιχνίδι με αντίπαλο τη Γερμανία. Πλέον είναι πολύ κοντά στο να καταφέρει να βγει πρώτη, θέλει δύο αποτελέσματα και θα ψάξουμε κι εμείς ένα απ’ τα δύο. Πάμε στοίχημα με 1Χ Διπλή Ευκαιρία σε απόδοση 1.84 (Pamestoixima).

Ειδικά & Μακροχρόνια στοιχήματα Ευρωλίγκα

Αγγλία – Γερμανία (21:45): Λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Αγγλία απογοητεύει. Και με την εικόνα της και με τα αποτελέσματά της. Το Nations League αποδείχτηκε… εφιαλτικό για τους φιναλίστ του προηγούμενου EURO. Και ο υποβιβασμός ήρθε αναπόφευκτα, από τη στιγμή που μετά από πέντε αγώνες δεν έχει ούτε νίκη. Δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο απολογισμός, τελευταία από την Ιταλία για την ομάδα του Σάουθγκεϊτ, η οποία θα αγωνίζεται στο επόμενο Nations League στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Και αποτελεί και μία πιθανή αντίπαλο της Εθνικής μας ομάδας που ανέβηκε σε αυτό.

Ολικό rotation αναμένεται από τον προπονητή της στο τελευταίο παιχνίδι στον όμιλο, με αντίπαλο τη Γερμανία. Την έτερη… απογοητευμένη. Ηττήθηκε εντός έδρας από την Ουγγαρία, σε ένα ματς που δεν σκόραρε καν! Το τελικό 0-1 τους έβγαλε εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης, την οποία διεκδικούν πλέον οι Ούγγροι με τους Ιταλούς στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ματς… απογοητευμένων αυτό του Λονδίνου, με τις δύο ομάδες να θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Αγγλία – Γερμανία (21:45): Αλλαγές αναμένονται και από τον Χάνσι Φλικ, ο οποίος βλέπει την πίεση προς το πρόσωπό του να αυξάνεται. Αλλά με το Παγκόσμιο Κύπελλο να έρχεται, σκέψεις οποιασδήποτε αλλαγής τούτη την ώρα δεν μπορούν να υπάρξουν. Το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο με 1-1 στο Μόναχο, σε ένα παιχνίδι που η Αγγλία σημείωσε το μοναδικό της γκολ έως τώρα στον όμιλο! Εντυπωσιακά… απογοητευτική παρουσία από την ομάδα του Σάουθγκεϊτ, που πρέπει να αλλάξει πολλά εν όψει Μουντιάλ.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Ως φαβορί παρουσιάζεται η Αγγλία, κυρίως λόγω έδρας. Στο 2.42 ο άσος των λιονταριών, στο 2.90 βρίσκουμε τη Γερμανία και είναι αλήθεια πως έχει αξία η συγκεκριμένη απόδοση σε ένα ματς αδιάφορο βαθμολογικά. Θα αποφύγουμε πάντως το σημείο, πιο safe φαίνεται μια επιλογή στα γκολ. Θα πάμε στοίχημα με 2-3 γκολ στο ματς σε απόδοση 2.02 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X