Ο «βασιλιάς» του χαλκού ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ!

Ο «βασιλιάς» του χαλκού ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ!

Το όνομα του Αριστοτέλη Μυστακίδη επανήλθε στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Αριστοτέλη Μυστακίδη επανήλθε στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ ως ο διάδοχος ή «συμπαίκτης» του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό φαίνεται αποστασιοποιημένος από τα πράγματα. Μάλιστα, οι σχετικές φήμες που κυκλοφορούν εντόνως στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα, υποχρέωσαν τον υπεύθυνο επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Λευτέρη Δούκα, να ξεκαθαρίσει σε ιντερνετική του συνέντευξη σε εκπομπή οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου, ότι «δεν τίθεται θέμα συμπαίκτη όσο ο Ιβάν είναι στον ΠΑΟΚ».

Ποιός όμως είναι ο Αριστοτέλης Μυστακίδης, για τον οποίο υπάρχουν δημοσιεύματα δραστηριοποίησής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από τον Δεκέμβριο του 2021; Γεννήθηκε το 1962 στη Θεσσαλονίκη και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στη Ρώμη. Αργότερα η οικογένειά του μετακόμισε στη Μεγάλη Βρετανία και σπούδασε στο London School of Economics. Γι’αυτό άλλωστε διατηρεί δύο υπηκόοτητες, ελληνική και βρετανική.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από το τμήμα επενδύσεων στα έγχρωμα μέταλλα της κορυφαίας εταιρείας που δραστηριοποιείται στα παράγωγα, της Cargill. Εκεί έμεινε για έξι χρόνια, μέχρι να τον εντοπίσει το 1993 ο Μαρκ Ριτς, ο οποίος του προσέφερε τη θέση του επικεφαλής του τμήματος επενδύσεων σε μέταλλα στη GLENCORE. Εκείνη την εποχή ήταν μία άγνωστη εταιρεία εµπορίας µετάλλων.

Μέσα σε λίγα χρόνια όμως και µε τη δική του συµβολή µεταµορφώθηκε στον σηµερινό παγκόσµιο κολοσσό. Η εταιρεία κατάφερε να ελέγξει το 3% των καθημερινών παγκόσμιων συναλλαγών σε συμβόλαια πετρελαίου, φυσικού αερίου και άλλων πρώτων υλών -από το αλουμίνιο, τον χαλκό και τον άνθρακα, μέχρι τη ζάχαρη, το σιτάρι, το βαμβάκι και το κριθάρι. Τον Μάιο του 2011 η εταιρεία γιγαντώθηκε αφού εισήχθη στα χρηματιστήρια του Λονδίνου και του Χονγκ Κονγκ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X