Κάρι για Αντετοκούνμπο: «Εγώ ο κορυφαίος στον κόσμο; Ευχαριστώ κι ανταποδίδω!» (VIDEO)

Κάρι για Αντετοκούνμπο: «Εγώ ο κορυφαίος στον κόσμο; Ευχαριστώ κι ανταποδίδω!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Media Day των Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μεταξύ άλλων μίλησε και για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, αναφέροντας πως είναι ο Στεφ Κάρι που κατέκτησε τον τίτλο με τους Γουόριορς. Όταν ο ηγέτης των Γουόριορς πληροφορήθηκε στη media day των πολεμιστών για τις δηλώσεις του σταρ των Μπακς, ανταπέδωσε και ευχαρίστησε τον Greek Freak, προσθέτοντας πως τα καλά λόγια δεν θα τον κάνουν να χαλαρώσει καθόλου.

«Τι είπε ο Γιάννης; Nόμιζα πως το σκεφτήκατε εσείς. Ευχαριστώ που μου το είπατε. Ευχαριστώ τον Γιάννη. Θα έλεγα κι εγώ το ίδιο για εκείνον. Αυτή είναι η φύση του ΝΒΑ. Όλοι θέλουμε τον τίτλο και βλέποντας την ομάδα που απομένει στο τέλος, το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ πέρσι για τον Γιάννη. Εκτιμώ τα όσα είπε, αλλά δεν θα με κάνει να χαλαρώσω καθόλου. Εκτιμώ το γεγονός πως με σέβεται ένας συνάδελφος και δηλώνει κάτι τέτοιο για μένα», ανέφερε ο τέσσερις φορές πρωταθλητής της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη.

Πόσο ώραιο θα ήταν να δούμε κάποια στιγμή τελικούς μεταξύ Μπακς και Γουόριορς και μια σπουδαία… μάχη μεταξύ Γιάννη και Κάρι. Από την μία o απόλυτος κυρίαρχος κοντά στη ρακέτα και στο… ζωγραφιστό και από την άλλη ο άνθρωπος που μπορεί να σουτάρει από παντού πάνω στο παρκέ, ο κορυφαίος σουτέρ ever. Άλλωστε μιλάμε για τις ομάδες που έχουν κατακτήσει τα δύο τελευταία πρωταθλήματα στο ΝΒΑ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X