Μίντλετον: «Ο Γιάννης ήταν κυρίαρχος στο Eurobasket»

Μίντλετον: «Ο Γιάννης ήταν κυρίαρχος στο Eurobasket»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρις Μίντλετον στην Media Day των Μπακς κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Eurobasket με την Εθνική, τονίζοντας ότι ακόμη και σε αυτό το τουρνουά ήταν κυρίαρχος.

Ο Μίντλετον αναφέρθηκε στις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στο NBA και το Eurobasket, σημειώνοντας ότι ο Γιάννης μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τους κανόνες.

«Είναι δύσκολο για τον Γιάννη να παίζει με αυτό το στυλ παιχνιδιού, γνωρίζοντας πώς παίζουμε στο ΝΒΑ. Έχω παίξει με τους κανόνες της FIBA ​​και ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να επιτίθεται είναι λίγο διαφορετικός από ότι εδώ.

Παρόλα αυτά, είναι και εκεί κυρίαρχος. Μπορεί ακόμα να βάλει 20-30+ πόντους με 10 ασίστ. Αυτό δείχνει τι τύπος παίκτη είναι. Πώς μπορεί να προσαρμοστεί, πώς μπορεί να διατηρεί τον έλεγχο κατά τη διάρκεια των αγώνων, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι οι κανόνες», ανέφερε ο Μίντλετον.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X