Ντεσάμπ: «Δεν ήταν ναυάγιο και άλλες μεγάλες ομάδες χάνουν...»

Ντεσάμπ: «Δεν ήταν ναυάγιο και άλλες μεγάλες ομάδες χάνουν...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γαλλία πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στη Δανία, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 και μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τρικολόρ», αμύνθηκε της εμφάνισης των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν νομίζω πως ήταν ναυάγιο, είχαμε επίσης πολλές ευκαιρίες αλλά ήμασταν αναποτελεσματικοί. Υποπέσαμε σε κάποια λάθη όταν κάναμε παιχνίδι από την άμυνά μας.

Είναι μία νεανική γαλλική ομάδα όπου η πλειονότητα των παικτών δεν έχουν εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο. Δεν έχει να κάνει με διατάξεις.

Όταν ο αντίπαλος έχει κερδίσει τέσσερα κόρνερ και κάθε φορά ένας παίκτης της Δανίας μένει αφύλακτος, είτε παίζεις με τρεις, είτε με τέσσερις, είτε με πέντε πίσω, δεν έχει σημασία.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, η επιστροφή των παικτών με διεθνή εμπειρία θα μας κάνει καλό. Δεν υπάρχει ανησυχία. Χθες το βράδυ έβλεπα άλλα παιχνίδια, υπάρχουν και άλλες μεγάλες ομάδες που χάνουν».

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X