ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έκανε το μικρό και ευέλικτο ρόστερ που ήθελε

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έκανε το μικρό και ευέλικτο ρόστερ που ήθελε
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα ζήτησε μικρό και ευέλικτο ρόστερ και η ΑΕΚ δουλεύει με 21+1 παίκτες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνήθως, λέμε πως η κάθε ομάδα πρέπει να έχει δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση για να είναι πλήρης και να έχει λύσεις σε όλα τα ζητήματα που μπορούν να ανακύψουν. Αυτό το καλοκαίρι, η ΑΕΚ πήγε σε αυτήν τη λογική. Με την κατευθυντήρια γραμμή του Ματίας Αλμέιδα, η ΑΕΚ επεδίωξε να πάει σε ένα μικρό και ευέλικτο ρόστερ. Υπάρχουν βέβαια κάποια ερωτηματικά, κυρίως για το αριστερό άκρο της άμυνας και τα στόπερ, αλλά σε κάθε τοποθέτηση του ο Αργεντινός υπεραμύνεται των επιλογών του και τονίζει πως είναι ικανοποιημένος.

Αριθμητικά, αλλά και ποιοτικά σε σημαντικό επίπεδο, η ΑΕΚ μοιάζει αρκετά γεμάτη σε όλα τα επίπεδα. Εχει λύσεις και δεν είναι τυχαίο, πως ο Αλμέιδα μετατρέπει πολλές φορές τον σχηματισμό του. Ισως και επειδή ακόμα ψάχνεται, για να διαπιστώσει τα πραγματικά χαρακτηριστικά των παικτών του και μέχρι που μπορούν να φτάσουν. Αλλωστε, από την 22άδα που έχει επιλέξει να πορευθεί, οι οκτώ – δηλαδή περισσότερο από το 1/3 – είναι νέα πρόσωπα.

Μέχρι τώρα, ο Αλμέιδα έχει χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια της ΑΕΚ 22 ποδοσφαιριστές. Σε αυτούς περιλαμβάνεται ο Αλμπάνης που πλέον βρίσκεται στην Ισπανία και την Ανδόρα, αλλά και ο Φράνσον. Ο Σουηδός έμεινε τελικά στο ρόστερ, έπαιξε ξανά σε παιχνίδι για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά δεν φαίνεται πως θα έχει άλλες ευκαιρίες ή θα πρέπει να συμβούν πολλά για να μπει στις επιλογές του Αλμέιδα. Στην ίδια μοίρα είναι και οι Μαχαίρας, Κοσίδης, Ραντόνια, που ίσως ενισχύσουν την ΑΕΚ Β’.

Η παρουσία του Σιντιμπέ

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X