Ηλιόπουλος: «Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τα τρεξίματα μας και κερδίσαμε δίκαια»

«Αφεντικό» η ΑΕΚ από την πρεμιέρα-Διέλυσε τη Σαλαμίνα με 42-17!
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο πρωταγωνιστής της ΑΕΚ για την χθεσινή νίκη επί της Πυλαίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θέμης Ηλιόπουλος ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στη νίκη επί της Πυλαίας.

Ο παίκτης της ΑΕΚ με δηλώσεις του στο aek.gr μίλησε για το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα που δεν είναι μυστικό ότι μας πλήγωσε πολύ. Ήταν μία δύσκολη έδρα και γνωρίζαμε ότι οι αντίπαλοί μας μπαίνουν πολύ αποφασισμένοι και πως παλεύουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και το δείξανε και χθες. Εμείς παρουσιαστήκαμε στην αρχή λίγο νωθροί, στη πορεία όμως το βρήκαμε στα τρεξίματά μας. Και στο τέλος κερδίσαμε δίκαια».

Για το παιχνίδι μίλησε και ο Αλέξης Αλβανός σχολιάζοντας από την μεριά του: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας στην επίθεση. Παρόλα αυτά είχαμε την σωστή αμυντική λειτουργία. Χάσαμε πάρα πολλά σουτ, που για το επίπεδό μας δεν είναι αποδεκτό. Μένουμε στους δύο βαθμούς και ότι περάσαμε από μία δύσκολη έδρα. Στη συνέχεια, θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Έχουμε ένα ματς ακόμα με την Έδεσσα και μετά υπάρχει η διακοπή λόγω εθνικών. Εκεί έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε και να εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X