Ο απίστευτος τρόμος τους επειδή η ΑΕΚ θα έχει πλέον έδρα!

Ο απίστευτος τρόμος τους επειδή η ΑΕΚ θα έχει πλέον έδρα!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, καταγράφει τις σκέψεις του κι ενώ μετράει αντίστροφα…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα και για εμάς που καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι σημαίνει για την ΑΕΚ το «γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», που αποτελούσε όνειρο ζωής μας για τόσα πολλά χρόνια, που βιώσαμε στο πετσί μας ότι η ΑΕΚ είναι «μισή» χωρίς το Ναό της, μας φαίνεται απίστευτο το πόσο πολύ τρέμουν οι «απέναντι» την «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Opap Arena», πριν καν ανοίξει τις πύλες της.

Εντάξει ξεκάθαρο ήταν από την αρχή πόσο πολύ δεν το ήθελαν, αλλά είναι πλέον εντυπωσιακό που ακόμα και τώρα που είναι έτοιμο και η ΑΕΚ επιστρέφει στο σπίτι της, δεν λένε να το… χωνέψουν και βγάζουν τέτοιο φόβο, τέτοιο τρόμο, χωρίς να τους ενοχλεί ότι αυτό δεν αρέσει ούτε στον ίδιο τον φίλαθλο κόσμο τους.

Προφανώς υπάρχουν λογικές εξηγήσεις για να μην το θέλουν και να το πολέμησαν τόσο, αφού η ΑΕΚ του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ πρόσφυγας δύο δεκαετιών, η ΑΕΚ μακριά από την καρδιά της, τους βόλεψε πάρα μα πάρα πολύ και αλλοιώθηκε (και χάρη σε αυτό το γεγονός) και παραχαράχτηκε η ιστορία. Αλλά… κρύψτε το και λίγο, ρε παιδιά! Κάντε ότι ασχολείστε και με κάτι άλλο! Τέλος πάντων…

Ο απίστευτος τρόμος τους επειδή η ΑΕΚ θα έχει πλέον έδρα!

 Το αρχικό άγχος μπροστά στο δέος του νέου γηπέδου

Ξημερώνει Κυριακή, την ερχόμενη Παρασκευή έχουμε τα εγκαίνια στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και την άλλη Δευτέρα, το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιωνικό. ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ! Φαίνεται απίστευτο μα είναι αληθινό! Είναι μια λογική σκέψη, το πόσο άγχος μπορεί να προκαλέσει στα πρώτα παιχνίδια, το δέος για το νέο γήπεδο στην ίδια την ομάδα.

Αλλά είναι δεδομένο αυτό που έχουν αρχίσει όλοι να αντιλαμβάνονται στην ΑΕΚ, παλαιοί και νέοι, και που το είπε και ο Ματίας στην πολύ όμορφη συνέντευξη που παραχώρησε στον «Δικέφαλο» και που αφορά στην ενέργεια που θα δώσει η «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» στην ομάδα.

Παρεμπιπτόντως, μίλησε γενικότερα για τη σημασία της θετικής ενέργειας ο Αλμέιδα, κι αυτό είναι κάτι που το γράφω πολλές φορές και θα πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι πάρα πολύ κομβικό και όχι κάτι… μεταφυσικό. Να κατανοήσουμε δηλαδή ότι είναι άλλο η καλοπροαίρετη κριτική και άλλο η γκρίνια χωρίς λόγο.

Στη συνέντευξή του, ο Αργεντινός τεχνικός, επιβεβαίωσε επίσης αυτό που ούτως ή άλλως ξέραμε, δηλαδή το πάθος του για το ποδόσφαιρο, που έχει αρχίσει γρήγορα να μετουσιώνεται σε πάθος για την ΑΕΚ. Και κακά τα ψέματα, μετά τον Χιμένεθ και το πρωτάθλημα του 2018, δεν βρήκαμε άλλον προπονητή που να παθιάζεται με την ομάδα. Κι αυτό έχει επίσης πολύ μεγάλη σημασία, γιατί για να εμφυσήσεις πάθος και αγάπη για την ομάδα στους ποδοσφαιριστές, πρέπει πρώτος απ’ όλους να το έχεις και να το αισθάνεσαι, εσύ ως προπονητής. Και ο Ματίας, το αισθάνεται ήδη.

Ο απίστευτος τρόμος τους επειδή η ΑΕΚ θα έχει πλέον έδρα!

Τα όσα λέει ο Γκατσίνοβιτς…

Νομίζω ότι με την εξίσου ενδιαφέρουσα και απολαυστική συνέντευξη του Γκατσίνοβιτς, που θα διαβάσετε στην «ΩΡΑ» της Κυριακής και τον Κώστα Τσίλη, θα διαπιστώσετε ότι η πίστη και η αυτοπεποίθηση, είναι στοιχεία που επανέρχονται σταδιακά στην ομάδα. Στοιχεία που ήταν εξαφανισμένα την τελευταία τετραετία.

Οταν όμως ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε αυτό το καλοκαίρι στην ΑΕΚ, λέει ότι έχουμε ΚΑΙ ποιότητα ΚΑΙ καλό προπονητή ΚΑΙ πλέον θα έχουμε και δυνατή έδρα, σημαίνει ότι όλοι μέσα και γύρω από την ομάδα, αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν πλέον όλα τα εχέγγυα για να είναι η ΑΕΚ πραγματικά δυνατή και να κάνει αυτό που επιτάσσει η ιστορία και το DNA της, δηλαδή πρωταθλητισμό. Και ισχυρή διοίκηση διαθέτει και το δικό της γήπεδο και έναν λαό που θα το έχει γεμάτο μόνιμα και ένα εξαιρετικό τεχνικό τιμ και ποιοτικό ρόστερ.

Εν κατακλείδι, με την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της, το επιπρόσθετο δηλαδή και βασικό πλεονέκτημα της δυνατής έδρας, υπάρχουν πλέον όλα τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστεί μόνιμα στην Ελλάδα και να εξελίσσεται και να δυναμώνει για την Ευρώπη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X