Η Κύπρος του Κετσπάγια σόκαρε την Ελλάδα - Πρώτη ήττα (1-0) στον όμιλο στη Λάρνακα (VIDEO)

Η Κύπρος του Κετσπάγια σόκαρε την Ελλάδα - Πρώτη ήττα (1-0) στον όμιλο στη Λάρνακα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ανώδυνη ήττα για την Εθνική Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδας γνώρισε ανώδυνη ήττα από την Κύπρο του Τιμούρ Κετσπάγια στην Λάρνακα με 1-0 για την 5η αγωνιστική του Nations League.

Η Κύπρος υποχρέωσε την ελληνική ομάδα στην πρώτη ήττα της σε αυτό το γκρουπ του Nations League 2023, καθώς είναι και η μοναδική που κατάφερε μέχρι τώρα να σκοράρει απέναντι στην άμυνα της «γαλανόλευκης».

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Τζιωνής στο 18΄, αλλά ο αγώνας στιγματίστηκε από την ακύρωση του γκολ της ισοφάρισης στο 87΄, που δεν μέτρησε ο Λευκορώσος Κουλμπάκοφ με τη συμβολή και του VAR.

Η Κύπρος, που είχε να νικήσει την Ελλάδα από το 2001, συντήρησε με τους τρεις βαθμούς τις ελπίδες της να αποφύγει την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στη League D, καθώς έφτασε τη Βόρεια Ιρλανδία στους 5 βαθμούς και θα παίξει την Τρίτη στο Κόσοβο για ένα θετικό αποτέλεσμα, την ώρα που οι Βορειοϊρλανδοί θα δοκιμάζονται στη Ριζούπολη, απέναντι στην Εθνική.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X