Τσεχία - Πορτογαλία: Η σφοδρή σύγκρουση Βατσλίκ-Κριστιάνο Ρονάλντο που άφησε αιμόφυρτο τον Πορτογάλο (VIDEO)

Τσεχία - Πορτογαλία: Η σφοδρή σύγκρουση Βατσλίκ-Κριστιάνο Ρονάλντο που άφησε αιμόφυρτο τον Πορτογάλο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η σφοδρή σύγκρουση Βατσλίκ-Κριστιάνο Ρονάλντο που άφησε αιμόφυρτο τον Πορτογάλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τόμας Βατσλίκ και Κριστιάνο Ρονάλντο συγκρούστηκαν άσχημα σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα, με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι δύο στο έδαφος και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να ματώσει στη μύτη.

Το ματς ανάμεσα σε Τσεχία και Πορτογαλία χρειάστηκε να διακοπεί για λίγα λεπτά στο 13′, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκρούστηκε άσχημα με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ.

Ο 37χρονος σούπερ σταρ αν και εκτεθειμένος, κυνήγησε τη φάση με την μπάλα στον αέρα από γέμισμα του Γουίλιαμ Καρβάλιο, υποχρεώνοντας τον Τσέχο γκολκίπερ να κάνει την έξοδο. Ωστόσο, οι δυο τους χτύπησαν σώμα με σώμα και κατέληξαν στο έδαφος, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα τα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων.

Ο CR7, μάλιστα, μάτωσε στη μύτη μετά τη πολύ σφοδρή επαφή στο πρόσωπο και φόρεσε τσιρότο για να συνεχίσει στο παιχνίδι. Ο κίπερ των Ερυθρολεύκων σηκώθηκε επίσης μετά τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X