Διεθνές ξεφτίλισμα από τον Λάιντνερ για τη σχέση Ολυμπιακού - Αρη - «Ηταν να πάω δανεικός, αλλά...»

Διεθνές ξεφτίλισμα από τον Λάιντνερ για τη σχέση Ολυμπιακού - Αρη - «Ηταν να πάω δανεικός, αλλά...»
Photo Credits: INTIME

Αποκαλυπτικός ο Λάιντνερ για Ολυμπιακό και Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποκαλυπτική ήταν η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Ντορόν Λάιντνερ στο Ισραήλ μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, που δόθηκε στον σταθμό Sports 5.

Ο Ισραηλινός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Ντορόν Λάιντνερ αποκάλυψε ότι ο δανεισμός του στον Άρη «χάλασε» για λόγους που δεν εξαρτούνταν από τον ίδιο!

«Την περασμένη εβδομάδα, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Κριστιάν Καρεμπέ με κάλεσε στο γραφείο του και μου είπε ότι υπάρχει μία πρόταση δανεισμού για μένα από τον Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν. Μου είπε ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο μου, αλλά μου είπε ότι ο επόμενος προπονητής που θα έρθει θα δείξει περισσότερη εμπιστοσύνη για μένα».

Ωστόσο ο δανεισμός, για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν έγινε ποτέ, τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, παρότι ο Λάνιτνερ δεν ήταν αντίθετος στην μετακίνηση: «Εγώ δεν απέκλεια μία μετακίνηση στον Άρη, αλλά αυτό δεν συνέβη, εξαιτίας πραγμάτων που δεν εξαρτούνταν από μένα. Όταν υπέγραψα στον Ολυμπιακό ήξερα που ερχόμουν και γνώριζα ότι δεν θα έπαιζα αμέσως όπως πίστευαν όλοι. Μερικές φορές η αρχή είναι δύσκολη. Πιστεύω ότι η ώρα μου θα έρθει και κάποια στιγμή θα παίξω».

Ο Λάιντνερ συνέχισε τις αποκαλύψεις, αφού αναφέρθηκε και στην άφιξη του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό: «Από την ομάδα θεωρείται ότι θα παίξει είτε ως αμυντικός είτε ως μέσος, αλλά όχι απαραίτητα ως αριστερός μπακ. Είναι πολύ καλός με όλους, μας κοιτάει όλους στα μάτια. Έκανα μία ατομική προπόνηση μαζί του και στην μέση της του είπα ότι είμαι ενθουσιασμένος και πως ζω ένα όνειρο. Με ρώτησε αν ξέρω τον Τόνι. Του απάντησα πως όλοι ξέρουν τον Τόνι Κρόος. Αμέσως μου έδειξε πως κοντρολάρει την μπάλα. Αυτά είναι πράγματα που ούτε ονειρευόμουν ότι θα μου συμβούν, ότι ένας τέτοιος παίκτες θα ερχόταν να μιλήσει σε μένα. Μου είπε πως ότι χρειαστώ, απλώς να του στείλω ένα μήνυμα. Και όχι μόνο αυτός. Ο Βρσάλικο μου εξηγεί πολλά πράγματα και μου δίνει συμβολές. Αν μου έλεγες πριν από τρία χρόνια ότι θα καθόμουν δίπλα από τον Μαρσέλο στα ίδια αποδυτήρια, θα γελούσα».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X