Η ΑΕΚ Β' ισόπαλη (2-2) με τον Εθνικό σε φιλικό στα Σπάτα

Η ΑΕΚ Β' ισόπαλη (2-2) με τον Εθνικό σε φιλικό στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Φιλική ισοπαλία για την ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα στα Σπάτα τον Εθνικό, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 2-2.

Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε ο Σάμιος και η ΑΕΚ Β ισοφάρισε στο 58′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ευθύμης Χριστόπουλος μετά από σέντρα του Πιτιλάκου που βρήκε σε χέρι αμυνόμενου μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι θα έφταναν στη νίκη με το γκολ που πέτυχε ο Δώδας στο 90′ μετά από λάθος της άμυνας της ΑΕΚ Β, όμως ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκ νέου με πέναλτι που κέρδισε ο Σπυριδάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Γερολέμου.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ (46′ Αγγελόπουλος – 80′ Μαρίνης) Σταμούλης, Κάτσικας, Χριστοφιλόπουλος, Παρράς, Ρουκουνάκης (46′ Πιτιλάκος) Γερολέμου, Γεωργέας (46′ Σπυριδάκης), Κορομηλάς (62′ Λέλεκας) Πανεράς, Ε. Χριστόπουλος (82′ Νούλας).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X