Η ΑΕΚ Β' ισόπαλη (2-2) με τον Εθνικό σε φιλικό στα Σπάτα

Η ΑΕΚ Β' ισόπαλη (2-2) με τον Εθνικό σε φιλικό στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Φιλική ισοπαλία για την ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα στα Σπάτα τον Εθνικό, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 2-2.

Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε ο Σάμιος και η ΑΕΚ Β ισοφάρισε στο 58′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ευθύμης Χριστόπουλος μετά από σέντρα του Πιτιλάκου που βρήκε σε χέρι αμυνόμενου μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι θα έφταναν στη νίκη με το γκολ που πέτυχε ο Δώδας στο 90′ μετά από λάθος της άμυνας της ΑΕΚ Β, όμως ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκ νέου με πέναλτι που κέρδισε ο Σπυριδάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Γερολέμου.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ (46′ Αγγελόπουλος – 80′ Μαρίνης) Σταμούλης, Κάτσικας, Χριστοφιλόπουλος, Παρράς, Ρουκουνάκης (46′ Πιτιλάκος) Γερολέμου, Γεωργέας (46′ Σπυριδάκης), Κορομηλάς (62′ Λέλεκας) Πανεράς, Ε. Χριστόπουλος (82′ Νούλας).

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X