Στα χνάρια του... μέντορα του ο Καρυπίδης - Συγκλονιστικές καταγγελίες από τον Σούντγκρεν για τη στάση των υπεύθυνων του Άρη

Στα χνάρια του... μέντορα του ο Καρυπίδης - Συγκλονιστικές καταγγελίες από τον Σούντγκρεν για τη στάση των υπεύθυνων του Άρη
Photo Credits: INTIME

Στα χνάρια του... μέντορα του ο Καρυπίδης. Συγκλονιστικές καταγγελίες κάνει ο Σούντγκρεν στην πατρίδα του για τη στάση των υπεύθυνων του Άρη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο έμπειρος μπακ παραχώρησε συνέντευξη σε σουηδική ιστοσελίδα, αποκαλύπτοντας τα όσα συνέβησαν στη γέννηση της κόρης του και τη στάση που κράτησε η ομάδα, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση προς τους ανθρώπους του Άρη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Ήθελαν να με διώξουν με κάθε κόστος!»

«Θέλεις να ακούσεις όλη την ιστορία;», αναφέρει αρχικά στην«Aftonbladet» και συνεχίζει: «Ενημέρωσα τον σύλλογο ότι πηγαίνουμε στο νοσοκομείο για να… ξεκινήσει. Δεν υπήρξαν προβλήματα από τον σύλλογο, απλώς μου ζήτησαν να τους ενημερώσω όταν το παιδί θα γεννιόταν. Την επόμενη μέρα από αυτή που είχαμε μπει, στις 5 το απόγευμα, η κοπέλα μου αναγκάστηκε να κάνει επείγουσα καισαρική τομή και υπήρξαν κάποιες επιπλοκές, αλλά όλα πήγαν καλά στο τέλος.

Δύο ώρες αργότερα ενημέρωσα το κλαμπ ότι η κόρη μου γεννήθηκε. Τότε περιμένεις να ακούσεις “Συγχαρητήρια! Τώρα πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι”. Αντ’ αυτού ήταν “Συγχαρητήρια! Αύριο στις επτά η ώρα το αεροπλάνο φεύγει για Κρήτη. Πρέπει να παίξεις στον αγώνα”. Ήμουν εντελώς μπερδεμένος και είπα ότι δεν μπορώ. Δεν έτρωγα και δεν έπινα σωστά πριν από έναν αγώνα γιατί ήμουν στο νοσοκομείο και το κορίτσι μου με χρειαζόταν. Ήταν ολομόναχη σε μια ξένη χώρα. Μετά ακούστηκαν θυμωμένοι από το κλαμπ. “Εντάξει, μείνε σπίτι”. Δύο μέρες αργότερα έλαβα ένα e-mail ότι μου είχε επιβληθεί πρόστιμο 200.000 SEK επειδή δεν εμφανίστηκα στον αγώνα. Ο ατζέντης μου και εγώ το αμφισβητήσαμε και δικαιωθήκαμε, οπότε δεν χρειάστηκε να πληρώσω ποτέ», λέει στη σουηδική εφημερίδα.

Για να συνεχίσει: «Εκεί (σσ. στη Μακάμπι Χάιφα) είναι ακριβώς το αντίθετο. Μου είχαν δώσει δύο εβδομάδες άδεια μετά τη γέννα».

Όταν ρωτήθηκε για το τι σκέφτηκε όταν ο Άρης τον τιμώρησε με πρόστιμο, ο Σούντγκρεν ανέφερε: «Απλώς δείχνει πόσο άσχημα μου φέρθηκαν. Ήξερα ότι θα με γαμ@@. Ήθελαν να με ξεφορτωθούν με κάθε κόστος».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X