Εθνική Νέων: Νίκη-πρόκριση στην Elite Round

Εθνική Νέων: Νίκη-πρόκριση στην Elite Round
Photo Credits: INTIME

Νίκη-πρόκριση στην Elite Round για την Εθνική Νέων με το 3-0 επί της Ανδόρας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Νέων, υπό τις οδηγίες του Αναστάσιου Θέου πραγματοποιήσε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με την Ανδόρα και κλείδωσε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, με τα γκολ των Ζήση Τσίκου στο 9ο λεπτό και του Γιώργου Κούτσια, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, στο 36′. Η γαλανόλευκη ήταν ανώτερη και στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και σφράγισε τη νίκη της με το γκολ του Κυριόπουλου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 75ο λεπτό μετά από πάσα του Κούτσια.

Στην άλλη αναμέτρηση του πρώτου ομίλου η Τσεχία αντιμετωπίζει την Ελβετία. Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για την Εθνική Νέων στην πρώτη προκριματική φάση του EURO της κατηγορίας την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 19:30 με αντίπαλο την Τσεχία, όπου η γαλανόλευκη θα διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου.

Ελλάδα (Α. Θέος): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Φίλων (64′ Γεωργιάδης) Κώττας (80 Χατζηκυριάκος), Κεραμίτσης, Βολάκης (64 Γκολφίνος), Χρήστου (64′ Γκούμας), Τσίκος, Αλεξίου (80΄Νικολάου), Κούτσιας, Κυριόπουλος.

Ανδόρα (Ε. Κάσαλς): Μειρέλες, Μπουταρφάς (85΄Γκουάς), Ακόστα, Φόντ, Ολιβέιρα, Ροντρίγκεζ (77′ Σάντσεζ), Ρέντε, Μπιενέρτ, Σίλβα (77′ Ζούμα), Σόλα (85′ Ρόσα), Ρομάνο (61΄Κάμπς).

Κίτρινες: 41′ Κώττας / 38΄Σίλβα, 71′ Σίλβα.

Δείτε ΕΔΩ το πανόραμα του πρώτου προκριματικού ομίλου στον οποίο συμμετέχει η Εθνική Ομάδα Νέων.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X