Αλβανός: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Εικόνες από το ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία όχι όμως και από την επίθεση της ομάδας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας αλλά και τα πολλά χαμένα σουτ στην επίθεση στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός μετά το τέλος του αγώνα με τη Πυλαία.

Ο ίδιος τόνισε πως η άμυνα ήταν αυτή που τους έδωσε τη νίκη αλλά θα πρέπει να δουν τα λάθη που έγιναν στην επίθεση για να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια: «Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι θα μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι μόνο από την λειτουργία στην άμυνα η οποία μας έδωσε τη νίκη. Δεν μπορούμε να μείνουμε ικανοποιημένοι από το επιθετικό κομμάτι, κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά σουτ και πρέπει να διορθωθούμε σε αυτό το κομμάτι.

Σε ερώτηση για το τι κρατάει από το συγκεκριμένο παιχνίδι εκτός από τους δύο βαθμούς της νίκης σχολίασε: «Προφανώς κρατάμε την εμφάνιση στην άμυνα και πρέπει να διαχειριστούμε τα σουτ πως τα χάσαμε και να δούμε που ήταν τα λάθη μας. Κάθε ματς έχει να σου προσφέρει κάτι και εμείς θα το κοιτάξουμε για να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X