Ζημίες ρεκόρ για την Γιουβέντους

Ζημίες ρεκόρ για την Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Ζημίες ρεκόρ για την Γιουβέντους που ανακοίνωσε απώλειες 254 εκατ. ευρώ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε σχετική ανακοίνωση από τους αρμόδιους φορείς της «γηραιάς κυρίας», σημειώνεται ότι θα ολοκληρώσει επίσης στο «κόκκινο» το τρέχον οικονομικό έτος 2022-2023, καθώς συνεχίζει να υφίσταται τον αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19.

Παράλληλα, προστίθεται ότι η ιστορική ομάδα, που είναι 8η στην βαθμολογία της Serie A, έχει εισπράξει 23 εκατομμύρια ευρώ από τα εισιτήρια διαρκείας 2022/2023, ένα ποσό, ελαφρώς χαμηλότερο από την περίοδο πριν τον κορωνοϊό.

Αυτό οφείλεται εν μέρει στην απόφαση να παραμείνουν διαθέσιμα περισσότερα εισιτήρια για αγώνες πρωταθλήματος «μονής πρόσβασης», καθώς και εκπτώσεις για την αποζημίωση των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας για αγώνες που ήταν κλειστοί για το κοινό κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Η Γιουβέντους, που εισέπραξε 400 εκατομμύρια ευρώ από μια νέα πώληση μετοχών τον Δεκέμβριο για να μειώσει το χρέος, ανέφερε ότι τα οικονομικά θα βελτιωθούν σημαντικά εφέτος, χάρη στα βήματα που έγιναν για την μείωση του κόστους και την ενίσχυση των εσόδων μεσοπρόθεσμα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X