ΑΕΚ: Μουκουντί και Αθανασιάδης έδειξαν καλή εικόνα

ΑΕΚ: Μουκουντί και Αθανασιάδης έδειξαν καλή εικόνα
Photo Credits: INTIME

Οι Αρόλντ Μουκουντί και Γιώργος Αθανασιάδης ήταν σε καλή μέρα στο χθεσινό φιλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε χωρίς να εντυπωσιάσει στο φιλικό με τον Απόλλων Σμύρνης, εκεί όπου οι Αρόλντ Μουκουντί και Γιώργος Αθανασιάδης ήταν σε καλή μέρα και είχαν καλή εικόνα.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, έδειχνε εμφανώς «ανεβασμένος», μετά το επίσημο ντεμπούτο του το οποίο συνδυάστηκε και με γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και αρκετά καλή εμφάνιση.

Ο Καμερουνέζος στόπερ, είναι έτοιμος να καλύψει πολύ καλά το κενό που δημιούργησε ο Γιώργος Τζαβέλλας, με τον τραυματισμό του, δείχνοντας έτοιμος να αποτελέσει παρτενέρ του Ντομαγκόι Βίντα στην 4άδα της άμυνας της ΑΕΚ.

Από την άλλη, ο Γιώργος Αθανασιάδης μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο στη σεζόν, ωστόσο δείχνει να είναι έτοιμος για την ευκαιρία του και κρατιέται σε καλό επίπεδο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, έπεισε τον Ματίας Αλμέιδα στη φετινή προετοιμασία και έμεινε στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Πλέον, περιμένει την ευκαιρία του να δείξει το τι αξίζει και να προσπαθήσει να… κλέψει τη θέση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Και χθες ήταν σε καλή φόρμα στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X