ΑΕΚ: Η πρώτη εικόνα Σιντιμπέ και ο χρόνος που θέλει - Πως έγινε αλλαγή ο Άμραμπατ πολύ νωρίς στο ματς

ΑΕΚ: Η πρώτη εικόνα Σιντιμπέ και ο χρόνος που θέλει - Πως έγινε αλλαγή ο Άμραμπατ πολύ νωρίς στο ματς
Photo Credits: INTIME

Στο enwsi.gr ολο το ρεπορτάζ του φιλικού της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Σεραφείδειο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε χθες σε φιλικό παιχνίδι τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ματίας Αλμέιδα να θέλει η ομάδα του να μείνει σε ρυθμό λόγω της διακοπής και πήρε τη νίκη με 1-0 μετά από γκολ του Θεοδόση Μαχαίρα.

Φυσικά, ένας βασικός λόγος που έγινε αυτό το παιχνίδι ήταν και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής δεξιός μπακ χρειάζεται δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και αυτό φάνηκε χθες στο Σεραφείδειο. Όσο αγωνίστηκε ως δεξί μπακ (72 λεπτά) έδειξε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος και θέλει χρόνο για να αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές του Αργεντινού τεχνικού. Μένει να φανεί η εικόνα του στις προπονήσεις μέχρι και τον αγώνα με τον Ιωνικό και αν μπορεί να παίξει στις 3 Οκτωβρίου, ή θα… μετατεθεί το ντεμπούτο του στη βασική 11άδα. Πάντως χθες η εικόνα του έδειξε ένα αρκετά επιθετικό μπακ, που όμως χρειάζεται χρόνο για τρεξίματα, ανάσες και να μάθει τους συμπαίκτες του.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί και κάτι άλλο σχετικά με το φιλικό της ΑΕΚ. Ο Νορντίν Άμραμπατ αποχώρησε αρκετά νωρίς στο φιλικό με αλλαγή, καθώς δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση με τον Νίκο Κοροβέση του Απόλλωνα Σμύρνης. Και μάλιστα το παιχνίδι διεκόπη για περίπου πέντε λεπτά μέχρι να… σβήσει η ένταση. Για λίγο οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με 10 παίκτες καθώς οι δύο παίκτες βγήκαν αμφότεροι μέχρι να… ζεσταθούν οι παίκτες που μπήκαν στις θέσεις τους (Γκατσίνοβιτς και Οντόνε αντίστοιχα).

Όσον αφορά στη γενικότερη εικόνα του φιλικού για την ΑΕΚ, η Ένωση δεν ήταν καλή μιας και απουσίαζαν αρκετοί βασικοί της παίκτες. Δεν έβγαλε φάσεις και έμοιαζε δυσλειτουργική μεσοεπιθετικά. Ενώ, από την άλλη δέχθηκε αρκετές φάσεις στην άμυνά της και η άμυνα της είχε αρκετή δουλειά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X