ΑΕΚ: Καλές εντυπώσεις και στο φιλικό με Μίλωνα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Καλές εντυπώσεις και στο φιλικό με Μίλωνα (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ έχασε με 2-1 σετ στο φιλικό με Μίλωνα αλλά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία έδωσε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Μίλωνα.

Η «Ένωση» έχασε με 2-1 σετ αλλά στάθηκε εξαιρετικά στο παιχνίδι χάνοντας τα δύο πρώτα σετ στις λεπτομέρειες. Ο προπονητής, Άκης Χατζηαντωνίου μετά το φιλικό με Κηφισιά είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει νέες δοκιμές βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του. Απομένει σχεδόν ένας μήνας για την έναρξη του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να δώσει και άλλα δυνατά φιλικά προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα της Premier League. Αγωνιστικά ο προπονητής χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του πλην του Μπαρμπούνη που ένιωσε ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε.

Τα σετ: 28-26, 25-20, 36-38

Α.Ε.Κ: (Χατζηαντωνίου): Ρούσης, Μπατατζιμ, Ράμος, Μελλες, Παλεντζας / Πολυχρονιάδης (λ), Ηλιακοπούλος.

Δείτε φωτό του enwsi.gr από την φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Μίλωνα:

ΑΕΚ: Καλές εντυπώσεις και στο φιλικό με Μίλωνα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Καλές εντυπώσεις και στο φιλικό με Μίλωνα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Καλές εντυπώσεις και στο φιλικό με Μίλωνα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Καλές εντυπώσεις και στο φιλικό με Μίλωνα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Καλές εντυπώσεις και στο φιλικό με Μίλωνα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Καλές εντυπώσεις και στο φιλικό με Μίλωνα (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X