Πουτέγιας: Η παίκτρια με το μεγαλύτερο rating στο FIFA 23

Πουτέγιας: Η παίκτρια με το μεγαλύτερο rating στο FIFA 23
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αλέξια Πουτέγιας είναι η παίκτρια που έχει το υψηλότερο rating στο FIFA 23 τόσο μεταξύ των γυναικών όσο και των ανδρών παικτών, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνίδιού.

Η 28χρονη Ισπανίδα, που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και είναι παίκτρια της Μπαρτσελόνα, είναι εκείνη που θα διαθέτει το μεγαλύτερο rating στο FIFA 23, που θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η Αλέξια Πουτέγιας θα έχει βαθμολογία 92. Το ύψος του rating της την καθιστά την κορυφαία σε όλο το παιχνίδι, ακόμη κι αν προσμετρήσουμε και τους άνδρες παίκτες, αφήνοντας πίσω της τους Λιονέλ Μέσι, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Κίλιαν Μπαπέ που έχουν από 91. Το αστείο πως δεν θα είναι στο παιχνίδι μέσω της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών της Μπαρτσελόνα, αφού αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτό, αλλά μέσω της εθνικής Ισπανίας.

Να θυμίσουμε πως η Πουτέγιας, νικήτρια της Χρυσής Μπάλας για το 2021, έχασε το Euro του καλοκαιριού που μας πέρασε, επειδή υπέστη ρήξη χιαστού και αναμένεται να χάσει και το υπόλοιπο της σεζόν.

Στο εξώφυλλο του παιχνιδιού πάντως τον Κιλιάν Μπαπέ συνοδεύει η παίκτρια της Τσέλσι, Σαμ Κερ, που έχει 91 rating, όπως και οι Άντα Χέγκερμπεργκ και Γουέντι Ρενάρντ. Φέτος, για πρώτη φορά το FIFA περιέχει και συλλόγους από το ποδόσφαιρο γυναικών, με όλες τις παίκτριες της Women Super League (πρωτάθλημα γυναικών Αγγλίας) μάλιστα να έχουν κανονικά και τα πρόσωπά τους. Διαθέτει ομάδες και από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Η πρώτη φορά που το ποδόσφαιρο γυναικών μπήκε στο παιχνίδι ήταν το 2016 και από τότε παρέχεται περισσότερο περιεχόμενο γι’ αυτό κάθε χρόνο.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X