Ο... kostakis stelnei minima stous... epistimones- «Έφυγα γιατί δεν ήμουν αναγκαίος, zito o Olympiakos»

Ολυμπιακός: Κοντά στα 10 εκατ. ευρώ το deal για τον Μανωλά
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Κώστα Μανωλά στα greeknglish

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Μανωλάς αποχαιρέτησε την ομάδα του Ολυμπιακού με μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram μέσω της οποίας ευχαρίστησε τους ανθρώπους αυτής, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Ο 31χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός είπε το δικό του αντίο για δεύτερη φορά στην ομάδα της καρδιάς του, μετά την μεταγραφή του στην Sharjah FC, ευχαριστώντας τόσο τον οργανισμό των «ερυθρολεύκων» συνολικά όσο και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξή του και την αγάπη του.

Τόνισε πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε ο ίδιος, όμως αυτό συμβαίνει στην ζωή ενώ επεσήμανε πως θα έχει πάντα στην καρδιά του τους φιλάθλους και την αγαπημένη του ομάδα κλείνοντάς την ανάρτησή του με την φράση «Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Τέλος, έκανε ειδική μνεία στον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο και τους φυσιοθεραπευτές της, που τον βοήθησαν να επανέλθει και να ξεπεράσει μία δύσκολη στιγμή.

Η ανάρτηση του Κώστα Μανωλά για τον Ολυμπιακό:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostasmanolas (@kostasmanolas44)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X