Πονάνε και ακόμα δεν μπήκαμε στο ΝΑΟ

Πονάνε και ακόμα δεν μπήκαμε στο ΝΑΟ
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τα αλλεπάλληλα ερυθρόλευκα δημοσιεύματα για την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι πραγματικά απολαυστικό. Να βλέπεις όλο τον κόκκινο στρατό που δεν… βλέπει κανέναν άλλο (εδώ γελάμε), δεν ασχολείται με κανέναν (εδώ ξεκαρδιζόμαστε) γιατί είναι… υπεράνω (και καλά), από το πρωί μέχρι το βράδυ να μην έχουν άλλο θέμα συζήτησης παρά μόνο την ΑΕΚ και την επικείμενη επιστροφή της στα «ιερά χώματα» της Νέας Φιλαδέλφειας.

Είχαν βλέπετε συνηθίσει τόσα χρόνια μία ΑΕΚ χωρίς έδρα, χωρίς τη δύναμη του «Νίκος Γκούμας», χωρίς το πάθος της εξέδρας να ξεχειλίζει, χωρίς το 12ο παίκτη της. Ναι το ΟΑΚΑ κάποιες φορές γέμισε, αλλά την «καυτή» ανάσα του κόσμου -κακά τα ψέματα- δεν την ένιωθες. Το «Σπύρος Λούης» ακόμα και με 30, 50, 60 ή… 70 χιλιάδες κόσμο δεν έκανε τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή να σκεφτεί: «ωχ τώρα που ήρθαμε».

Τώρα όμως, τώρα που η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια, τώρα που με το που θα ανεβαίνει τα σκαλοπάτια για να μπει στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση και θα βλέπει σιγά – σιγά τους οπαδούς της ΑΕΚ δίπλα του και μπροστά του πολλά γόνατα θα λυγίζουν. Όπως λύγιζαν όταν έβγαιναν από τη φυσούνα στο παλιό γήπεδο. Ακόμα και τότε που το ρόστερ μας είχε μόνο το Θωμά και οι άλλοι έρχονταν με όλα τους τα αστέρια.

Τα ερυθρόλευκα δημοσιεύματα

Φανταστείτε μόνο πως θα νιώθουν όταν θα περνάνε δεύτερη φορά αυτή τη δοκιμασία για την έναρξη του ματς. Και θα ανεβαίνουν και πάλι το «Γολγοθά» και θα βλέπουν τα κασκόλ και τα καπνογόνα, θα ακούνε τα συνθήματα σε τέτοια ένταση που θα πιάνουν τα αυτιά τους από τα ντεσιμπέλ.

Στο ΟΑΚΑ και σε όλα τα υπόλοιπα οκτώ γήπεδα που παίξαμε από τη στιγμή που ο Κόκκαλης έκανε ότι έκανε και ο Γρανίτσας ολοκλήρωσε το έγκλημα, ποτέ κανένας αντίπαλος δεν ένιωσε όπως όταν πήγαινε η ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» ή στη Λεωφόρο, ή στην Τούμπα, ή στο «Βικελίδης». Τώρα όμως όλα θα είναι αλλιώς. Δεν χρειάζεται καμία απολύτως ακρότητα. Απαγορεύεται βασικά και να τους αγγίξεις. Άλλωστε αυτό που θα ζούνε από τη στιγμή που θα έρχονται και θα μπαίνουν από την υπογειοποίηση είτε από τη Νέα Ιωνία, είτε από τη Νέα Φιλαδέλφεια ή αυτό που θα βιώνουν από τη στιγμή που θα εισέρχονται στο γήπεδο θα είναι αρκετό! Μετά τα υπόλοιπα θα τα λέμε στο χορτάρι…

Ξεφύγαμε όμως… Από το βράδυ της Πέμπτης ένα ανυπόγραφο κείμενο σε κόκκινη ιστοσελίδα μιλούσε για σκάνδαλο στο γήπεδο. Το ίδιο κείμενο την Παρασκευή έγινε ρεπορτάζ στο Mega. Και είναι τόσο φελλοί όλοι αυτοί που το έγραψαν που έκαναν λόγο για πλέξι γκλας στην εξέδρα των φιλοξενούμενων οπαδών, όταν στο ελληνικό πρωτάθλημα, άντε και στο Κύπελλο, απαγορεύεται η μετακίνηση των οπαδών!

Μετά ήρθε και ο οπαδός της Τσέλσι να κάνει σχόλια για την τιμή των εισιτηρίων που θα βγούνε για την εκδήλωση. Και αφού ο «Μάξιμος» που δεν τα γράφει στο κανονικό του προφίλ αλλά στο fake έγραψε για τα λεφτά, πήραν γραμμή τα νεροπίστολα στα ελεγχόμενα ΜΜΕ και έτοιμες οι αναλύσεις από το non paper.

Και φυσικά να μην ξεχάσουμε και τον Μανώλη που δικαιώθηκε με το αποκλειστικό του: «Γήπεδο ΑΕΚ: Και τώρα τι κάνουμε χωρίς άδεια;» και μας χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου. Επειδή όμως το έχει με το ρεπορτάζ σήμερα έδωσε και συνέχεια με ένα ακόμα αποκλειστικό με τίτλο: «Όργια σκανδάλων με την αδειοδότηση».

Πάμε να δούμε και κάποια άλλα πράγματα. Τι απομένει τώρα για να ανοίξουν και επίσημα οι πύλες της «Αγιά-Σοφιάς». Κάτι τυπικό. Μία υπογραφή από τον Προϊστάμενο του τμήματος Αδειοδοτήσεων Αθλητικών Εγκαταστάσεων Ιωάννη Παπακώστα και μία από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Χάρη Ρώμα.

Θα αφήσουμε στην άκρη τον… Κωνσταντίνο Κατακουζηνό του «Κωνσταντίνου & Ελένης» και τον… Περίανδρο Πώποτα από το «Καφέ της Χαράς»! Ας πάμε στον πρώτο, τον κ. Παπακώστα.

Το παρελθόν του Παπακώστα

Είναι αυτός που επί της ουσίας είχε βγάλει ακατάλληλη τη Ριζούπολη πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ. και στον Ολυμπιακό! Τότε που το Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη έτρεχε στο γήπεδο του Απόλλωνα και έδειχνε κάδους σκουπιδιών και γάτες, για να μας πείσει ότι το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Με τον προαναφερόμενο ήταν σε ανοιχτή γραμμή η κα Ευαγγελία Πολυζώη, η οποία ήταν αυτή που προκάλεσε το μεγάλο πρόβλημα με τις παράλογες απαιτήσεις της για το γήπεδο και ζητούσε να τοποθετηθεί πλέξι γκλας σε όλο (!) το κάτω διάζωμα.

Ήταν επίσης η μοναδική που ψήφισε αρνητικά στη διαδικασία της αδειοδότησης του γηπέδου και θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι έχει δικηγόρο τον γνωστό ποινικολόγο που βρίσκεται σε κόντρα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη! Τυχαία είναι όλα αυτά…

Ένα πράγμα είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Τους τσούζει που γυρνάμε σπίτι μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα. Αλλά πλέον κανένας δεν τσιμπάει. Πόνος είναι και δεν περνάει!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X