Η ΑΕΚ κέρδισε 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης με γκολ Μαχαίρα στο ντεμπούτο Σιντιμπέ

Η ΑΕΚ κέρδισε 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης με γκολ Μαχαίρα στο ντεμπούτο Σιντιμπέ
Photo Credits: INTIME

Φιλική νίκη για την ΑΕΚ με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να αγωνίζεται ως βασικός για 72 λεπτά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με σκόρερ τον Θεοδόση Μαχαίρα και τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα στο «Σεραφείδειο».

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 50ο λεπτό ο Θεοδόσης Μαχαίρας, έπειτα από ωραία ενέργεια και σέντρα – σουτ από αριστερά, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να έχει συμμετοχή στη φάση, καθώς μπήκε σε αυτήν για να πάρει την κεφαλιά, δεν τα κατάφερε για λίγο, όμως μπέρδεψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ αγωνίστηκε ως βασικός και αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Γιώργο Μουστακόπουλο.

Η Ένωση έχασε καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να βρει γκολ αλλά Γιόνσον, Φράνσον και Χριστόπουλος αστόχησαν στις τρεις καλύτερες στιγμές της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα στο πρώτο 45λεπτο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ραντόνια, Μουκουντί, Μήτογλου, Σιντιμπέ (72’ Μουστακόπουλος), Γιόνσον (58’ Σιμάνσκι), Φράνσον, Μουστακόπουλος (58’ Ελίασον), Άμραμπατ (29’ Γκατσίνοβιτς), Μαχαίρας (58’ Αραούχο), Χριστόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης: Σόρτσαν, Κοροβέσης (29’ Οντόνε), Παπαγεωργίου, Τσαμούρης, Φατιόν, Ντομίνγκες, Λούχινγκερ, Λούι, Σίγκνεβιτς, Εσπάνια, Τσελεπίδης. Αγωνίστηκαν και οι Χαλίμι, Κρητικός, Ερέρα, Μωραΐτης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X