Χάβερτς: «Έκπληξη που έφυγε ο Τούχελ»

Τσέλσι - Λιλ: Ο Ζίγες σέρβιρε, ο Χάβερτς πήδηξε ψηλά και με κεφαλιά έκανε το 1-0! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δεν μπορεί να το πιστέψει ότι αποχώρησε από την Τσελσι ο Τόμας Τούχελ ο Κάι Χάβερτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Τούχελ ανέλαβε την Τσέλσι στις αρχες του 2021 και τον Μάιο του ίδιου έτους κατάφερε να την οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και φέτος μετά την ήττα από την Λιντς με 3-0 απολύθηκε από τους «μπλε» μια απόφαση που εξέπληξε τον κόσμο της ομάδας.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Κάι Χάβερτς που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Γερμανός τεχνικός αποχώρησε, ενώ να σημειωθεί ότι με δικό του γκολ στο «Ντραγκάο» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτι, έστεψε την Τσέλσι πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Δεν αρχίσαμε καλά και βρισκόμαστε στην 6η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι είχαμε αρκετά νέα αποκτήματα που θα πρέπει πρώτα να προσαρμοστούν. Το ποδόσφαιρο είναι γρήγορο και σε οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να συμβούν τα πάντα. Και εγώ έμεινα έκπληκτος από την απόλυση του Τούχελ, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος πώς παίζαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο και τι πετύχαμε. Ο Πότερ μάς έκανε εξαιρετική εντύπωση, θεωρώ ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα που διασκεδάζει τον κόσμο με το ποδόσφαιρό της», δήλωσε στο «Κicker».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X