Το νέο γήπεδο ανεβάζει την ΑΕΚ σε κορυφαίο επίπεδο!

Το νέο γήπεδο ανεβάζει την ΑΕΚ σε κορυφαίο επίπεδο!
Photo Credits: INTIME

Η επίσκεψη του Λαπόρτα και η σύνδεση της ΑΕΚ με την Μπαρτσελόνα, που έδειξε πολλά για την επίδραση που έχει η κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νόστος. Η επιστροφή στο σπίτι. Η χαμένη πατρίδα ζωντανεύει. Το γήπεδο αλλάζει την ΑΕΚ. Όχι μόνο στην καρδιά και την ψυχή. Όχι μόνο στο μυαλό. Δεν είναι απλά ένα γήπεδο. Δεν είναι μόνο το δικό της σπίτι. Είναι κάτι παραπάνω. Όπως η ίδια η ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα, από ένα σύλλογο.

Αυτό το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Λαπόρτα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα που επισκέφτηκε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα. Η ΑΕΚ αλλάζει επίπεδο με το νέο γήπεδο. Όχι μόνο εντός αλλά και εκτός συνόρων. Γίνεται μέγεθος τεράστιο και στον παγκόσμιο χώρο.

Όταν έρχεται να σε δει ο ίδιος ο πρόεδρος της μεγάλης Μπάρτσα και παραδέχεται τα καλύτερα και για το σύλλογο και για το γήπεδο τότε πραγματικά κάτι έχει αλλάξει. Και αυτό δεν είναι λίγο. Η ΑΕΚ παύει να είναι περιπλανώμενη. Το άχαρο ΟΑΚΑ περνάει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η ΑΕΚ συνδέεται και πάλι με το σπίτι της, με το γήπεδο της. Το γήπεδο γίνεται σημείο αναφοράς όχι μόνο για τον αντίπαλο αλλά για το ευρωπαϊκό προσκήνιο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια του κειμένου

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X