«Ξέφυγε» η Ελένη Βαΐτσου – Έβγαλε την μπλούζα και πόζαρε στον καναπέ (ΦΩΤΟ)

«Ξέφυγε» η Ελένη Βαΐτσου – Έβγαλε την μπλούζα και πόζαρε στον καναπέ (ΦΩΤΟ)

Η εντυπωσιακή και καλή ηθοποιός δημοσίευσε μία άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία και ενθουσίασε το κοινό της. Δεν το συνηθίζει!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γεμάτη αναμένεται να είναι για την Ελένη Βαϊτσου η φετινή τηλεοπτική σεζόν μιας και ήδη βρίσκεται σε γυρίσματα για τη νέα σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου που θα ξεκινήσει σύντομα να προβάλλεται στο νέο πρόγραμμα του OPEN. Η γοητευτική ηθοποιός, όμως, αγαπά ιδιαίτερα τα social media όπως και… εκείνα την αγαπούν πολύ!

Έτσι, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ελένη Βαϊτσου θέλησε να μοιραστεί ένα ξεχωριστό φωτογραφικό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους αγνοώντας για την θερμοκρασία που αυτό έμελλε να ανεβάσει κατακόρυφα στο διαδίκτυο. Πιο συγκεκριμένα, η μελαχρινή πρωταγωνίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα στην οποία και την βλέπουμε να διαβάζει ένα αγαπημένο της βιβλίο φορώντας όμως μόνο το… νέο της εσώρουχο όπως και έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε την Ελένη Βαΐτσου

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X