Το νέο γήπεδο εκτινάσσει τη δυναμική της ΑΕΚ - Τι σηματοδοτεί η επίσκεψη Λαπόρτα με τον Μελισσανίδη

Το νέο γήπεδο εκτινάσσει τη δυναμική της ΑΕΚ - Τι σηματοδοτεί η επίσκεψη Λαπόρτα με τον Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Η επίσκεψη του Χουάν Λαπόρτα στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι το πρώτο μεγάλο όφελος για την ΑΕΚ από το νέο γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν ένα όνειρο, που πολλές φορές κινδύνευσε να γίνει εφιάλτης. Ηταν μια πορεία γεμάτη κακοτοπιές, αλλεπάλληλα προβλήματα, πραγματικά ή κατασκευασμένα. Αυτό που έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων της ΑΕΚ, η περίφημη επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια και η κατασκευή του νέου γηπέδου εκεί που την έμαθαν όλοι, δεν ήταν μια απλή διαδικασία.

Μόνο που τώρα, κυριολεκτικά στο παρά πέντε και μόλις μία εβδομάδα πριν τα εγκαίνια, η ΑΕΚ μπορεί πια να μην μετρά εμπόδια, αλλά να αρχίζει να μετρά οφέλη.

Η επίσκεψη του Χουάν Λαπόρτα στην Αθήνα και η παρουσία του στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση εντός και εκτός συνόρων. Σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που συχνά περιθωριοποιείται από πρόσωπα και καταστάσεις, η ΑΕΚ έρχεται να ανοίξει ορίζοντες και να δημιουργήσει δεσμούς εκτίμησης και πιθανής συνεργασίας, με ένα από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά κλαμπ στον πλανήτη.

Ιδιαίτερα μάλιστα σε εποχές, όπου η ΑΕΚ έχει απωλέσει μεγάλο μέρος από την ευρωπαϊκή αίγλη του παρελθόντος, είναι σημαντικό και φανερώνει πολλά να μετατρέπει την «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά» στο όχημα που θα οδηγήσει ξανά σε μεγάλες εποχές. Μια ομάδα που φέτος δεν αγωνίζεται καν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καταφέρνει να βρει τον τρόπο να αποτελεί πόλο έλξης και σημείο αναφοράς για στελέχη που βρίσκονται στην κορυφή της ευρωπαϊκής ιεραρχίας.

Η ΑΕΚ «παίζει» με την ιστορία της

Όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με την παρουσία του Λαπόρτα (και δια μέσω αυτού, ολόκληρης της Μπαρτσελόνα) στην Ελλάδα, αντανακλούν στο μέγεθος της ΑΕΚ, αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδη προσωπικά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X